Saši Rađeviću ukinut pritvor i određene mjere zabrane

 - Sud BiH ukinuo je pritvor i odredio mjere zabrane Saši Rađeviću, osumnjičenom za organizovani kriminal u vezi sa trgovinom opojnim drogama.

Bosna i Hercegovina 12.05.2022 | 11:52
Saši Rađeviću ukinut pritvor i određene mjere zabrane

Rađeviću je zabranjeno napuštanje boravišta, a kretanje mu je ograničeno isključivo na njegovo mjesto boravišta koje ne smije napuštati bez prethodnog odobrenja Suda, izuzev ukoliko ga napušta da bi se pojavio po pozivu Suda ili Tužilaštva BiH.

Provjeru mjere zabrane napuštanja boravišta sprovodiće ovlašćena službena lica Policijske uprave Gradiške, tako što će najmanje tri puta sedmično, nasumično, kontrolisati da li osumnjičeni boravi na naznačenoj adresi i obavijestiti Sud ukoliko ne bude zatečen na adresi.

Rađeviću je zabranjeno putovanje van BiH, sastajanja i svaki kontakt sa drugim osumnjičenim licima, kao i svjedocima u krivičnom predmetu "Bojan Cvijetić i drugi" koji su osumnjičeni za organizovani kriminal u vezi sa trgovinom opojnim drogama.

Oni su uhapšeni u policijskoj akciji "Transporter" u novembru prošle godine.

(Srna Foto: Anadolija/Arhiva) 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

MILE RATKOVIĆ

12.05.2022 09:58

KAKO GA MAMA, BIVŠA NARODNA POSLANICA U PSBiH U SARAJEVU NE IZVUČE, UZ POMOĆ PRIKE PANTE ???

ODGOVORITE
Name

RE

12.05.2022 12:20

Zato su ga i pustili sad ce jednig dana izaci vijest nepiznatom mjestu boravka,nestai u vidu magle kao i mnogi do sada znaju nase,,sluzbe,, kski to funkcionise