Прољећни кућни сајам Центрума

Центрум и ове године организује „Прољећни кућни сајам“, традиција сајамских цијена и стручних презентација наставља се и ове године и то од данас 12. маја па до недјеље 15. маја у Центруму у Бањалуци (Петрићевац) и Центруму у Градишци (у Центрум Парк-у).

Република Српска 12.05.2022 | 11:42
Прољећни кућни сајам Центрума

Сајамски дани доносе попусте до -30% на свим одјелима. Међу сниженим артиклима и комплетним робним групама нашле су се бијела техника, мали кућански апарати, машине и алати, керамика и санитарије, посуђе и расвјета, подови и теписи, опрема за спавање, електро и водоматеријал, вртни намјештај, биљке и опрема за врт, све за кућне љубимце и још много тога што можете пронаћи у Центруму, а списак свих попуста погледајте овдје:

хттпс://центрумсхоп.ба/прољецни-куцни-сајам-2022

Уз излагаче свјетских и домаћих брендова, кроз стручне презентације које вас очекују 12. и 13. маја у Центруму на Петрићевцу и 14. и 15. маја у Центруму у Градишци, сазнаћете све о новим прољећним трендовима за изградњу, опремање и уређење дома и врта, па можете искористити овај четверодневни сајам за тестирање нових производа или техника рада.

У оквиру Пет центра који се налази у Центруму на Петрићевцу и Центруму у Градишци, поред попуста на комплетан асортиман опреме и хране за љубимце, позивамо вас и на грооминг презентацију и презентацију рада службених паса, а више о терминима одржавања сазнајте на Фацебоок страници Пет центра Центрум:

<а стyле="цолор: #3598дб;" хреф="хттпс://www.фацебоок.цом/центрумпетцентар">хттпс://www.фацебоок.цом/центрумпетцентар

Попусти на свим одјелима важе четири дана у Центруму на Петрићевцу и Центруму у Градишци, и то од данас (12. мај) до недјеље 15. маја. Посјетите Прољећни кућни сајам Центрума и искористите сајамске попусте.

(БН)

Коментари / 0

Оставите коментар