Proljećni kućni sajam Centruma

Centrum i ove godine organizuje „Proljećni kućni sajam“, tradicija sajamskih cijena i stručnih prezentacija nastavlja se i ove godine i to od danas 12. maja pa do nedjelje 15. maja u Centrumu u Banjaluci (Petrićevac) i Centrumu u Gradišci (u Centrum Park-u).

Republika Srpska 12.05.2022 | 11:42
Proljećni kućni sajam Centruma

Sajamski dani donose popuste do -30% na svim odjelima. Među sniženim artiklima i kompletnim robnim grupama našle su se bijela tehnika, mali kućanski aparati, mašine i alati, keramika i sanitarije, posuđe i rasvjeta, podovi i tepisi, oprema za spavanje, elektro i vodomaterijal, vrtni namještaj, biljke i oprema za vrt, sve za kućne ljubimce i još mnogo toga što možete pronaći u Centrumu, a spisak svih popusta pogledajte ovdje:

https://centrumshop.ba/proljecni-kucni-sajam-2022

Uz izlagače svjetskih i domaćih brendova, kroz stručne prezentacije koje vas očekuju 12. i 13. maja u Centrumu na Petrićevcu i 14. i 15. maja u Centrumu u Gradišci, saznaćete sve o novim proljećnim trendovima za izgradnju, opremanje i uređenje doma i vrta, pa možete iskoristiti ovaj četverodnevni sajam za testiranje novih proizvoda ili tehnika rada.

U okviru Pet centra koji se nalazi u Centrumu na Petrićevcu i Centrumu u Gradišci, pored popusta na kompletan asortiman opreme i hrane za ljubimce, pozivamo vas i na grooming prezentaciju i prezentaciju rada službenih pasa, a više o terminima održavanja saznajte na Facebook stranici Pet centra Centrum:

https://www.facebook.com/centrumpetcentar

Popusti na svim odjelima važe četiri dana u Centrumu na Petrićevcu i Centrumu u Gradišci, i to od danas (12. maj) do nedjelje 15. maja. Posjetite Proljećni kućni sajam Centruma i iskoristite sajamske popuste.

(BN)

Komentari / 0

Ostavite komentar