Регија Бирач много изгубила током владавине СНСД-а

Потпредсједница ПДП-а Јелена Тривић и генерални секретар Мира Пекић присуствовале су састанку Регионалног одбора Изборне јединице 7, која је одржана у Зворнику. 

Република Српска 10.05.2022 | 16:54
Регија Бирач много изгубила током владавине СНСД-а

- Одржали смо конструктиван састанак, који је одлично припремљен, што показује велики степен озбиљности наших одбора из ове изборне јединице да уђу у изборни циклус. И у ове изборе улазимо по старом Изборном закону, што посебну тежину, поред Добоја, има и овдје, јер је Зворник познат као „град случај“ када су изборне манипулације у питању. Међутим, спремни смо као никада да одбранимо сваки глас и изборну вољу Зворничана и свих грађана у овој регији – поручила је Тривићева. 

Она је навела да је и регија Бирач много изгубила током шеснаест година континуиране власти СНСД-а: 

- Један од примјера је свакако зворничка фабрика глинице „Бирач“, која је кроз организовани криминал доведена до уништења. У свакој земљи долазак инвеститора је повољан, али код нас је власт створила такав амбијент да је то постало ризично, што говори и овај примјер. Ако на то додамо и многим грађанима по лошем познату пропалу Балкан Инвестмент банку, јасно је да су овдје тзв. инвеститори били покриће за криминал и уништавање – рекла је Тривићева. 

Она је истакла да Република Српска на сваком кораку нуди потенцијале за развој и да може бити привлачна домаћим и страним инвеститорима. 

- И то на начин да инвестиције служе развоју, чему у нормалним условима, здраве и поштене власти, и треба да служе. Предуслов за то је политичка стабилност, административне олакшице, али прије свега владавина закона, изградња правне државе, рад институција и искорјењивање корупције, што ће бити први и основни задатак и циљ нове власти – рекла је Тривићева. 

(БН)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Ђорђе

10.05.2022 15:08

Додика би, по мени, требало послати у ову фабрику Азовстал, да исту уништи, зна то Додик, и сви ови наши политичари, фабрику Азовстал у Украјини. Ови Руси, појма немају. Ови наши полусвјетови знају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОО7

10.05.2022 15:41

Доласком Вас на власт,све ће процветати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

10.05.2022 16:00

Браво Јецо! Морате пазити да лазна посланица дусица не покраде опет гласове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браво

10.05.2022 16:20

Браво Јелена наша будућа Предсједнице !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миливоје

11.05.2022 07:31

СНСД остаје на власти захваљујући крађи гласова у Зворнику и Добоју.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

11.05.2022 07:33

За 15 година црвене власти, регија Бирач је осиромашена и опустошена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

11.05.2022 07:35

У Зворнику је СНСД прошле изборе доводио своје батинаше на бирачка мјеста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стефан

11.05.2022 07:37

Јелена је најбољи избор као стручна особа за економску обнову која нам је потребна.

ОДГОВОРИТЕ