Regija Birač mnogo izgubila tokom vladavine SNSD-a

Potpredsjednica PDP-a Jelena Trivić i generalni sekretar Mira Pekić prisustvovale su sastanku Regionalnog odbora Izborne jedinice 7, koja je održana u Zvorniku. 

Republika Srpska 10.05.2022 | 16:54
Regija Birač mnogo izgubila tokom vladavine SNSD-a

- Održali smo konstruktivan sastanak, koji je odlično pripremljen, što pokazuje veliki stepen ozbiljnosti naših odbora iz ove izborne jedinice da uđu u izborni ciklus. I u ove izbore ulazimo po starom Izbornom zakonu, što posebnu težinu, pored Doboja, ima i ovdje, jer je Zvornik poznat kao „grad slučaj“ kada su izborne manipulacije u pitanju. Međutim, spremni smo kao nikada da odbranimo svaki glas i izbornu volju Zvorničana i svih građana u ovoj regiji – poručila je Trivićeva. 

Ona je navela da je i regija Birač mnogo izgubila tokom šesnaest godina kontinuirane vlasti SNSD-a: 

- Jedan od primjera je svakako zvornička fabrika glinice „Birač“, koja je kroz organizovani kriminal dovedena do uništenja. U svakoj zemlji dolazak investitora je povoljan, ali kod nas je vlast stvorila takav ambijent da je to postalo rizično, što govori i ovaj primjer. Ako na to dodamo i mnogim građanima po lošem poznatu propalu Balkan Investment banku, jasno je da su ovdje tzv. investitori bili pokriće za kriminal i uništavanje – rekla je Trivićeva. 

Ona je istakla da Republika Srpska na svakom koraku nudi potencijale za razvoj i da može biti privlačna domaćim i stranim investitorima. 

- I to na način da investicije služe razvoju, čemu u normalnim uslovima, zdrave i poštene vlasti, i treba da služe. Preduslov za to je politička stabilnost, administrativne olakšice, ali prije svega vladavina zakona, izgradnja pravne države, rad institucija i iskorjenjivanje korupcije, što će biti prvi i osnovni zadatak i cilj nove vlasti – rekla je Trivićeva. 

(BN)

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

Đorđe

10.05.2022 15:08

Dodika bi, po meni, trebalo poslati u ovu fabriku Azovstal, da istu uništi, zna to Dodik, i svi ovi naši političari, fabriku Azovstal u Ukrajini. Ovi Rusi, pojma nemaju. Ovi naši polusvjetovi znaju.

ODGOVORITE
Name

OO7

10.05.2022 15:41

Dolaskom Vas na vlast,sve će procvetati.

ODGOVORITE
Name

Borac

10.05.2022 16:00

Bravo Jeco! Morate paziti da lazna poslanica dusica ne pokrade opet glasove.

ODGOVORITE
Name

Bravo

10.05.2022 16:20

Bravo Jelena naša buduća Predsjednice !!!

ODGOVORITE
Name

Миливоје

11.05.2022 07:31

СНСД остаје на власти захваљујући крађи гласова у Зворнику и Добоју.

ODGOVORITE
Name

Дејан

11.05.2022 07:33

За 15 година црвене власти, регија Бирач је осиромашена и опустошена.

ODGOVORITE
Name

Мирко

11.05.2022 07:35

У Зворнику је СНСД прошле изборе доводио своје батинаше на бирачка мјеста.

ODGOVORITE
Name

Стефан

11.05.2022 07:37

Јелена је најбољи избор као стручна особа за економску обнову која нам је потребна.

ODGOVORITE