Оперативна акција „Мила“ – слободе лишена два лица

Полицијски службеници Државне агенције за истраге и заштиту (СИПА) данас су на подручју Вукосавља реализовали оперативну акцију „Мила“, приликом које су слободе лишена два лица.

Република Српска 05.05.2022 | 11:16
Оперативна акција „Мила“ – слободе лишена два лица

Наведене активности су проведене због постојања основа сумње да је почињено кривично дјела „Трговина људима“, прописано Кривичним законом Босне и Херцеговине као и кривична дјела  „Трговина људима“ и „Трговина дјецом“, прописана Кривичним законом Републике Српске.

Лица лишена слободе су спроведена у просторије СИПЕ, ради криминалистичке обраде и испитивања у својству осумњиченог.

Наведене активности су реализоване по усменом налогу Суда Босне и Херцеговине и под надзором поступајућег тужиоца Тужилаштва Босне и Херцеговине, саопштено је из Сипе.

(БН) 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Хехе

05.05.2022 09:38

Кад це акција Миле

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ухх

05.05.2022 11:41

Да није Сипе,код нас се неби ни хапсило.

Name

Ајде Сипа

05.05.2022 10:03

Ајде хапсите бар ви кад нико неће. Мртвило а криминал цвјета до неслућених размјера а Тужилаштва ћуте а има их хвала богу државно, кантонална,РС, федерације, градска, окружна и тд. Нико ништа не ради а имамо хиљаде тужилаца на буџетима. И хиљаде лопова политичара, тајкуна власти и опозиције. Сви краду и богате се и ничу зграде на све стране и замисли све то чисто. А тек дилање дроге, транспорти дуж БиХ на запад. Овдје су политичари покрили све и гурају народ само на мисли ко је Србин ко Хрват а ко Бошњак те бацају коске да се забављамо око Избора, око свега само не око криминала владајућих. Од ЕУ никакве користи и они дођу овдје али их наши мајстори купе док си рекао кекс. Зло од БиХ зло.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоx

05.05.2022 10:58

Ово је вјероватно информација од замјеника Ђуре, док је овако бомбастична акција, он само бомбе баца и пасе траву већ пуна 2 мандата. Џаба му, опет гладан!

ОДГОВОРИТЕ