ЦНН тврди: Генерал Герасимов боравио недавно у Украјини

- Генерал Валериј Герасимов, начелник Генералштаба руске војске, недавно је боравио у Украјини, тврди неименовани високи званичник америчке одбране.

Свијет 02.05.2022 | 19:22
ЦНН тврди: Генерал Герасимов боравио недавно у Украјини

"Знамо да је био у Донбасу неколико дана, почевши од прошле недеље. Не знамо да ли је још увек тамо," рекао је неименовани званичник, преноси Си-Ен-Ен.

Он је одбио да каже зашто су САД сигурне у локацију руског генерала или које обавештајне податке имају који су их довели до таквог закључка.

Додао је да је било неких медијских извештаја о томе да је Герасимов рањен док је био у Украјини, али да САД немају таквих назнака.

(Тањуг Фото: схуттерстоцк.цом/ Тхронг Нгуyен, илустрација) 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Хе Хе

02.05.2022 18:29

Све, и да је ово истина и да није, какве то има везе са ЦНН и САД, овде су у рату Русија и Украјина, очигледно имају неке несугласице, које не могу другачије ријешити, осим ратом ! Значи никакве везе са САД, још само фали да се јави Зимбаве са неким својим захтјевима, прохтјевима везано за овај рат !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

02.05.2022 18:37

Који Нато лазови, како сире лазну пропаганду, цуј био и рањен

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЖВР

02.05.2022 19:12

Рањен једино може бити од својих јер украинци су неспособна војска.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

02.05.2022 19:27

И шта је ту чудно. Нормално је да војник без обзира на чин буде некада на првој линији гдје се изводе борбена дејства. И наш Вукота Говедарица иако није био војно лице читав рат је провео у рову и својим животом бранио Републику Српску.

ОДГОВОРИТЕ