CNN tvrdi: General Gerasimov boravio nedavno u Ukrajini

- General Valerij Gerasimov, načelnik Generalštaba ruske vojske, nedavno je boravio u Ukrajini, tvrdi neimenovani visoki zvaničnik američke odbrane.

Svijet 02.05.2022 | 19:22
CNN tvrdi: General Gerasimov boravio nedavno u Ukrajini

"Znamo da je bio u Donbasu nekoliko dana, počevši od prošle nedelje. Ne znamo da li je još uvek tamo," rekao je neimenovani zvaničnik, prenosi Si-En-En.

On je odbio da kaže zašto su SAD sigurne u lokaciju ruskog generala ili koje obaveštajne podatke imaju koji su ih doveli do takvog zaključka.

Dodao je da je bilo nekih medijskih izveštaja o tome da je Gerasimov ranjen dok je bio u Ukrajini, ali da SAD nemaju takvih naznaka.

(Tanjug Foto: shutterstock.com/ Throng Nguyen, ilustracija) 

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

He He

02.05.2022 18:29

Sve, i da je ovo istina i da nije, kakve to ima veze sa CNN i SAD, ovde su u ratu Rusija i Ukrajina, očigledno imaju neke nesuglasice, koje ne mogu drugačije riješiti, osim ratom ! Znači nikakve veze sa SAD, još samo fali da se javi Zimbave sa nekim svojim zahtjevima, prohtjevima vezano za ovaj rat !

ODGOVORITE
Name

Re

02.05.2022 18:37

Koji Nato lazovi, kako sire laznu propagandu, cuj bio i ranjen

ODGOVORITE
Name

ŽVR

02.05.2022 19:12

Ranjen jedino može biti od svojih jer ukrainci su nesposobna vojska.

ODGOVORITE
Name

Istina

02.05.2022 19:27

I šta je tu čudno. Normalno je da vojnik bez obzira na čin bude nekada na prvoj liniji gdje se izvode borbena dejstva. I naš Vukota Govedarica iako nije bio vojno lice čitav rat je proveo u rovu i svojim životom branio Republiku Srpsku.

ODGOVORITE