Данас топлије уз сунчане периоде и малу облачност

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ током дана биће мало топлије, уз сунчане периоде и умјерену облачност, саопштено је из Хидрометеоролошког завода Републике Српске

Република Српска 29.04.2022 | 07:55
Данас топлије уз сунчане периоде и малу облачност

На истоку касније поподне и увече облачније уз слабу кишу понегдје, док ће на југу Херцеговине бити претежно сунчано и вјетровито.

Јутрос је на истоку и у вишим предјелима на западу је облачно уз слабу кишу понегдје, а у осталим предјелима претежно ведро.

Вјетар слаб до умјерене јачине сјеверног смјера, а у Херцеговини умјерено јака бура, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Јутарња температура од седам до 12 степени, у вишим предјелима до три, а максимална од 15 до 21, на југу око 23, а у вишим предјелима од 10 степени Целзијусових.

Температура измјерена у 7.00 часова: Чемерно четири, Хан Пијесак и Нови Град пет, Бихаћ шест, Мркоњић Град, Соколац, Ливно, Сарајево и Бугојно седам, Бијељина, Бањалука, Тузла и Зеница осам, Добој девет, Приједор и Рудо 10, Билећа и Мостар 13, те Требиње 14 степени Целзијусових. 

(Срна)

Коментари / 0

Оставите коментар