Командант НАТО Штаба посјетила ОБА БиХ

Командант НАТО Штаба у Сарајеву бригадна генералица Памела МцГаха састала се данас са генералним директором Обавјештајно-безбједносне агенције Босне и Херцеговине Османом Мехмедагићем.

Босна и Херцеговина 22.04.2022 | 16:15
Командант НАТО Штаба посјетила ОБА БиХ

Током своје прве посјете Обавјештајно-безбједносно агенцији БиХ генералица МцГаха се упознала са радом Агенције, досадашњим резултатима и плановима за наредни период.

"Разговарано је о досадашњој сарадњи Агенције са НАТО штабом у Сарајеву у оквиру својих надлежности. Изражено је обострано задовољство посјетом и размијењеним информацијама у области безбједности са посебним освртом на дешавања у Украјини", каже се у саопштењу ОБА БиХ .

Додају да је командант НАТО Штаба у Сарајеву је потврдила подршку институцијама Босне и Херцеговине у погледу провођења реформи одбрамбеног и безбједносног сектора и обезбјеђивању безбједносто и стабилности на Западном Балкану.

Генерални директор ОБА-е пожелио је успјешан мандат генералици МцГаха те је још једном изражена жеља за наставком одличне сарадње између Обавјештајно-безбједносне агенције БиХ и НАТО Штаба у Сарајеву.

(БН)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Па

23.04.2022 00:29

Виде и Американци да у Босни нестаје народа боре се за насе просторе Бог дао цисту природу наси политицари све растурили

ОДГОВОРИТЕ
Name

Конотација

23.04.2022 05:40

Мајстор се уморио од хватања дилера-политицара!

ОДГОВОРИТЕ