Komandant NATO Štaba posjetila OBA BiH

Komandant NATO Štaba u Sarajevu brigadna generalica Pamela McGaha sastala se danas sa generalnim direktorom Obavještajno-bezbjednosne agencije Bosne i Hercegovine Osmanom Mehmedagićem.

Bosna i Hercegovina 22.04.2022 | 16:15
Komandant NATO Štaba posjetila OBA BiH

Tokom svoje prve posjete Obavještajno-bezbjednosno agenciji BiH generalica McGaha se upoznala sa radom Agencije, dosadašnjim rezultatima i planovima za naredni period.

"Razgovarano je o dosadašnjoj saradnji Agencije sa NATO štabom u Sarajevu u okviru svojih nadležnosti. Izraženo je obostrano zadovoljstvo posjetom i razmijenjenim informacijama u oblasti bezbjednosti sa posebnim osvrtom na dešavanja u Ukrajini", kaže se u saopštenju OBA BiH .

Dodaju da je komandant NATO Štaba u Sarajevu je potvrdila podršku institucijama Bosne i Hercegovine u pogledu provođenja reformi odbrambenog i bezbjednosnog sektora i obezbjeđivanju bezbjednosto i stabilnosti na Zapadnom Balkanu.

Generalni direktor OBA-e poželio je uspješan mandat generalici McGaha te je još jednom izražena želja za nastavkom odlične saradnje između Obavještajno-bezbjednosne agencije BiH i NATO Štaba u Sarajevu.

(BN)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Pa

23.04.2022 00:29

Vide i Amerikanci da u Bosni nestaje naroda bore se za nase prostore Bog dao cistu prirodu nasi politicari sve rasturili

ODGOVORITE
Name

Konotacija

23.04.2022 05:40

Majstor se umorio od hvatanja dilera-politicara!

ODGOVORITE