Парламентарци из БиХ на засједању ПС Савјета Европе

- Чланови делегације Парламентарне скупштине БиХ учествоваће на прољетном засједању Парламентарне скупштине Савјета Европе које ће бити одржано од 25. до 28. априла у Стразбуру.

Босна и Херцеговина 22.04.2022 | 11:05
Парламентарци из БиХ на засједању ПС Савјета Европе

Парламентарци ће директно или онлајн учествовати у расправи о посљедицама војне интервенције Русије у Украјини о чему ће извјештај поднијети посланик њемачког Бундестага Франк Швабе, најављено је из Парламентарне скупштине БиХ.

Посланици би током прољетног засједања требало да расправљају и о јачању стратешког партнерства између Савјета Европе и Европе уније.

На засједању ће бити представљен и извјештај комесара Савјета Европе за људска права Дуње Мијатовић о раду у 2021. години, а очекује се и обраћање предсједника Италије Серђа Матареле.

Током прољетног засједања, чланови делегације Парламентарне скупштине БиХ учествоваће и у раду комитета Парламентарне скупштине Савјета Европе.

У делегацији Парламентарне скупштине БиХ у Парламентарној скупштини Савјета Европе су Алма Чоло, Борјана Кришто, Сњежана Новаковић Бурсаћ, Златан Бегић, Младен Босић, Едита Ђапо, Саша Магазиновић, Марина Пендеш и Сања Вулић.

(Срна) 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

јааааа

22.04.2022 09:18

Никаква вајда од БиХ тамо само узалудно трошење народних пара..

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

22.04.2022 09:19

Цуј ово Сања вулиц у савјету Европе она сто је ту досла покраденим гласовима.БРУКА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко Поло

22.04.2022 10:52

Нека Сања Вулић говори испред делегације БиХ. Сви остали су за њу нижерангирани.

ОДГОВОРИТЕ