Никола Роквић обилази манастире по Јерусалиму (ФОТО)

Никола Роквић отпутовао је у Јерусалим одакле свакодневно објављује фотографије и снимкле на Инстаграм. На њима се може видети како ужива у природним лепотама и верским знаменитостима које се налазе Израелу.

Забава 20.04.2022 | 18:45
Никола Роквић обилази манастире по Јерусалиму (ФОТО)

- Света земља! Манастир Светог Саве Освећеног и манастир Светог Теодосија! Речи су мале да опишу радост и љубав! - написао је певач испод својих објава, а позитивне реакције само су се низале:

- Нека је Господ на твом путу, слава Богу, Дивно! Хвала што нам преносиш делић радости кроз фотографије, слава Богу за све! - само су неки од коментара испод певачевих објава.

Nikola Rokvić
ФОТО: КУРИР ТЕЛЕВИЗИЈА

Никола Роквић не крије да је посвећен православној вери. Он са породицом често обилази српске манастире и светиње, па његов одлазак у Јерусалим многе није нзачудио.

Подсетимо, када је Маринко Роквић преминуо након борбе са дугом и тешком болешћу, његова супруга, синови и снаје гледали су да што више времена проводе заједно у кругу породице, али након сахране популарног певача, Никола је отишао у Манастир Старо Хопово где је потражио мир и уточиште за тугу. Он је на свом Инстаграму објавио фотографију и из Манастира Високи Дечани, а остаје да видимо која је следећа дестинација коју певач планира да обиђе након повратка из Израела.

(Курир.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

НН

20.04.2022 18:07

Добро нам дошао Никола...брате у Исусу!

ОДГОВОРИТЕ