Тужилаштво наложило ексхумацију тијела Муамера Зукорлића

Више јавно тужилаштво у Новом Пазару наложило је ексхумацију тела бившег председника Странке правде и помирења (СПП) Муамера Зукорлића, потврђено је данас Тањугу.

Србија 14.04.2022 | 15:50
Тужилаштво наложило ексхумацију тијела Муамера Зукорлића

Термин ексхумације није одређен, рекао је за Тањуг генерални секретар Странке правде и помирења Един Ðерлек.

Пре неколико дана, актуелни председника СПП-а Усаме Зукорлић поднео је Републичком јавном тужилаштву кривичну пријаву против Н.Н. лица, као и лабораторијске налазе који, како верује, указују да његов отац Муамер Зукорлић није умро природном смрћу.

Он је претходно и на конференцији за новинаре рекао да породица сумња да је некадашњи лидер СП П отрован и да је то разлог његове смрти пре нешто више до пет месеци.

Навео је да је породица добила резултате из две независне лабораторије и прецизирао да је једна лабораторија утврдила да постоји висока вероватноћа да је тестирана особа била отрована тешким металима, а да је друга лабораторија закључила, на основу узорка који су добили, да је особа била отрована храном.

Муамер Зукорлић изненада је преминуо 6. новембра прошле године.

(Тањуг)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Татар

14.04.2022 15:52

Дај Бозе да правда изадје на видело

ОДГОВОРИТЕ
Name

Узак круг

14.04.2022 18:38

С поштовањем према свима у његовој породици то је само неко од њох могао урадити. Њему свако није могао прићи, а нити је он јео и пио свугдје. Ко од њих и зашто ће се знати од врсте отрова о доступности тога на тржишту.

Name

Идиоте!

14.04.2022 21:56

Па у парламенту србије му је свако могао прићи од паолсника и обезбјеђења. Могли су ми ставити отров на сједисте у паркаменту, на стол, у ауто... Идиоте, усташки!

Name

Филозоф_са_Врбаса

14.04.2022 18:21

Његова смрт је свима била чудна и сумњива. Чак и једном Шешељу који је изразио сумњу да је муфтија отрован као и Менмед Спахо у вријеме Краљевине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

15.04.2022 06:11

Велики човјек је био примјер свима ,недам на своје поштујем тудје то је његов мото био

ОДГОВОРИТЕ