Tužilaštvo naložilo ekshumaciju tijela Muamera Zukorlića

Više javno tužilaštvo u Novom Pazaru naložilo je ekshumaciju tela bivšeg predsednika Stranke pravde i pomirenja (SPP) Muamera Zukorlića, potvrđeno je danas Tanjugu.

Srbija 14.04.2022 | 15:50
Tužilaštvo naložilo ekshumaciju tijela Muamera Zukorlića

Termin ekshumacije nije određen, rekao je za Tanjug generalni sekretar Stranke pravde i pomirenja Edin Ðerlek.

Pre nekoliko dana, aktuelni predsednika SPP-a Usame Zukorlić podneo je Republičkom javnom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv N.N. lica, kao i laboratorijske nalaze koji, kako veruje, ukazuju da njegov otac Muamer Zukorlić nije umro prirodnom smrću.

On je prethodno i na konferenciji za novinare rekao da porodica sumnja da je nekadašnji lider SP P otrovan i da je to razlog njegove smrti pre nešto više do pet meseci.

Naveo je da je porodica dobila rezultate iz dve nezavisne laboratorije i precizirao da je jedna laboratorija utvrdila da postoji visoka verovatnoća da je testirana osoba bila otrovana teškim metalima, a da je druga laboratorija zaključila, na osnovu uzorka koji su dobili, da je osoba bila otrovana hranom.

Muamer Zukorlić iznenada je preminuo 6. novembra prošle godine.

(Tanjug)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Tatar

14.04.2022 15:52

Daj Boze da pravda izadje na videlo

ODGOVORITE
Name

Uzak krug

14.04.2022 18:38

S poštovanjem prema svima u njegovoj porodici to je samo neko od njoh mogao uraditi. Njemu svako nije mogao prići, a niti je on jeo i pio svugdje. Ko od njih i zašto će se znati od vrste otrova o dostupnosti toga na tržištu.

Name

Idiote!

14.04.2022 21:56

Pa u parlamentu srbije mu je svako mogao prići od paolsnika i obezbjeđenja. Mogli su mi staviti otrov na sjediste u parkamentu, na stol, u auto... Idiote, ustaški!

Name

Filozof_sa_Vrbasa

14.04.2022 18:21

Njegova smrt je svima bila čudna i sumnjiva. Čak i jednom Šešelju koji je izrazio sumnju da je muftija otrovan kao i Menmed Spaho u vrijeme Kraljevine.

ODGOVORITE
Name

Boki

15.04.2022 06:11

Veliki čovjek je bio primjer svima ,nedam na svoje poštujem tudje to je njegov moto bio

ODGOVORITE