Бугарска: Руски дипломата има рок да напусти земљу

 Бугарско Министарство спољних послова саопштило је данас да је једног руског дипломату прогласило "персоном нон грата" и дало му рок од 72 сата да напусти ту земљу због оптужби за шпијунажу.

Република Српска 01.04.2022 | 22:00
Бугарска: Руски дипломата има рок да напусти земљу

Министарство је саопштило да су га тужиоци обавестили да је дипломата из руске амбасаде био умешан у нерегуларне обавештајне активности, пренео је Ројтерс.

Тужиоци су раније данас навели да истражују двојицу званичника бугарске Државне агенције за националну безбедност и једног владиног званичника због наводног шпијунирања у корист Русије.

(Тањуг)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Милојко

02.04.2022 04:58

Засто протјерују руске дипломате, сиром Европе ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Султан

02.04.2022 06:58

А ово све говори да је НАТО супаљ ко сир и да су Бугари приврзени Русији..Па Америка мора да присиљава владу Бугарске да слуса.А од присиле нема фајде.НАТО није уједињен и тога се Америка највисе пласи.Пласи се да се види да је НАТО разједињен и цланице јогуне..Руси само врацају оно сто припада Русији а то е Кијев,Харков ,Крим,Луганск Донецк,Дњепар .И нрка је са срецом.Украјинци су говна јер су хтјели ја брата Руса да покрену НАТО..Украјинци су дозволили да се у Украјини граде лабораторије за биолоска ратовања против Русије и свијета.ЦИА је владала Украјином..Русија спасав свијет

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ален

02.04.2022 10:02

Јадни су ови руси бозе мили

ОДГОВОРИТЕ