МУП РС: Једно лице предато тужилаштву у Приједору

- У оквиру истраге о убиству полицијског службеника Раденка Башића лице чији су иницијали Д.Р. из Приједора предато је, након криминалистичке обраде у полицији, на поступање надлежном тужиоцу Окружног јавног тужилаштва у Приједору, саопштено је из Министарства унутрашњих послова /МУП/ Републике Српске.

Република Српска 23.03.2022 | 16:24
МУП РС: Једно лице предато тужилаштву у Приједору

У саопштењу се додаје да су полицијски службеници МУП-а у досадашњим активностима, у оквиру истраге кривичног дјела тешко убиство до сада привели више десетина лица на подручју Републике Српске, која би могла да се доведу у везу са убиством полицијског службеника Раденка Башића.

Како се наглашава, у овим активностима припадници МУП-а активно сарађују са представницима других полицијских агенција, а све активности се проводе под надзором надлежног тужилаштва.

Начелник Сектора криминалистичке полиције приједорске Полицијске управе Раденко Башић убијен је у понедјељак, 21. марта, из ватреног оружја у приједорском насељу Пећани. 

(Срна) 

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

тресла се брда - родио се мис

23.03.2022 15:45

Дали то знаци да је до сада полиција Приједора након силних потрага и претрага једино код једног лица насла основ да га преда тузиаству док је све остало 'појела маца'

ОДГОВОРИТЕ
Name

А

23.03.2022 16:51

Мене више ово буни да је више десетина приведених а знамо да га је 1 упуцао.

Name

Прњавор

23.03.2022 16:06

Ма нема од тога ништа..убица седи највероватније са њима у станици..,каже"због посла",наравно да је због посла..ништа се неможе урадит без њихове умјешаности..у свему имају пипке..хапсе јавно,а пуштају одма на споредна врата,да новинари невиде,уз извињење што су их уопште привели

ОДГОВОРИТЕ
Name

Светионик

23.03.2022 16:51

Замазивање очију народу. Нема искрене намјере да се открије наручилац и починилац, јер би много полицајаца морало у бајбук. Гдје су камере лопови?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Илија

23.03.2022 16:54

Није то лице џаба мучите човека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Инспектор

23.03.2022 18:52

Полиција ухапсила овог сеоског дјилкоша нарко дилера а бивша тужитељица Сандра Јосић преко својих старих везица у тужилаштву Приједор по ко зна који пут завршила му за ловицу да изадје ...завршила им за убиство Шмита да помагаче , учесника и наручиоце ослободе , за гудра падове дилерчића по стоти пут . Полиција тапка у мијесту ,Сипи није ни пало на памет да се на вријеме укључи послије Шмитовог убиства , да су се барем тада прикључили до убиства Башића не би ни дошло ...

ОДГОВОРИТЕ