MUP RS: Jedno lice predato tužilaštvu u Prijedoru

- U okviru istrage o ubistvu policijskog službenika Radenka Bašića lice čiji su inicijali D.R. iz Prijedora predato je, nakon kriminalističke obrade u policiji, na postupanje nadležnom tužiocu Okružnog javnog tužilaštva u Prijedoru, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske.

Republika Srpska 23.03.2022 | 16:24
MUP RS: Jedno lice predato tužilaštvu u Prijedoru

U saopštenju se dodaje da su policijski službenici MUP-a u dosadašnjim aktivnostima, u okviru istrage krivičnog djela teško ubistvo do sada priveli više desetina lica na području Republike Srpske, koja bi mogla da se dovedu u vezu sa ubistvom policijskog službenika Radenka Bašića.

Кako se naglašava, u ovim aktivnostima pripadnici MUP-a aktivno sarađuju sa predstavnicima drugih policijskih agencija, a sve aktivnosti se provode pod nadzorom nadležnog tužilaštva.

Načelnik Sektora kriminalističke policije prijedorske Policijske uprave Radenko Bašić ubijen je u ponedjeljak, 21. marta, iz vatrenog oružja u prijedorskom naselju Pećani. 

(Srna) 

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

tresla se brda - rodio se mis

23.03.2022 15:45

Dali to znaci da je do sada policija Prijedora nakon silnih potraga i pretraga jedino kod jednog lica nasla osnov da ga preda tuziastvu dok je sve ostalo 'pojela maca'

ODGOVORITE
Name

А

23.03.2022 16:51

Мене више ово буни да је више десетина приведених а знамо да га је 1 упуцао.

Name

Prnjavor

23.03.2022 16:06

Ma nema od toga ništa..ubica sedi najverovatnije sa njima u stanici..,kaže"zbog posla",naravno da je zbog posla..ništa se nemože uradit bez njihove umješanosti..u svemu imaju pipke..hapse javno,a puštaju odma na sporedna vrata,da novinari nevide,uz izvinjenje što su ih uopšte priveli

ODGOVORITE
Name

Svetionik

23.03.2022 16:51

Zamazivanje očiju narodu. Nema iskrene namjere da se otkrije naručilac i počinilac, jer bi mnogo policajaca moralo u bajbuk. Gdje su kamere lopovi?

ODGOVORITE
Name

Ilija

23.03.2022 16:54

Nije to lice džaba mučite čoveka.

ODGOVORITE
Name

Inspektor

23.03.2022 18:52

Policija uhapsila ovog seoskog djilkoša narko dilera a bivša tužiteljica Sandra Josić preko svojih starih vezica u tužilaštvu Prijedor po ko zna koji put završila mu za lovicu da izadje ...završila im za ubistvo Šmita da pomagače , učesnika i naručioce oslobode , za gudra padove dilerčića po stoti put . Policija tapka u mijestu ,Sipi nije ni palo na pamet da se na vrijeme uključi poslije Šmitovog ubistva , da su se barem tada priključili do ubistva Bašića ne bi ni došlo ...

ODGOVORITE