Упркос блокадама, Бијељина добија јавну расвјету

Петровић је истакао да је, упркос опструкцијама које су долазиле од стране предузећа која су жељела да систем јавне расвјете буде нефункционалан, Градска управа издржала све блокаде и дочекала дан да овај уговор буде потписан.

Република Српска 23.03.2022 | 15:54
Упркос блокадама, Бијељина добија јавну расвјету

Градоначелник Љубиша Петровић данас је са представником компаније „Телефонија Видаковић" из Добоја потписао уговор о одржавању јавне расвјете у Бијељини.

Том приликом, Петровић је истакао да је процес провођења јавне набавке био дуготрајан и да је ометање истог нанијело велику штету грађанима, јер су улице биле неосвијетљене.

- Данас је велики дан за Градску управу, јер је добијена значајна правна битка  - потписали смо уговор о одржавању јавне расвјете у Бијељини. Одржавање јавне расвјете је, у претходном периоду, било заустављено, јер је блокада процеса јавне набавке трајала чак седам мјесеци. Данашњим потписивањем уговора ставили смо тачку на систем одржавања јавне расвјете за ову годину - нагласио је Петровић и додао да је вриједност уговора 170.000 КМ.

Он је појаснио да је, упркос опструкцијама, које су долазиле од стране предузећа која су жељела да систем јавне расвјете буде нефункционалан, Градска управа издржала све блокаде и дочекала дан да овај уговор буде потписан.

- Истовремено, извињавам се, у своје и име Градске управе,  свим грађанима који су морали да трпе блокаду. Извођач радова са којим је потписан уговор ће већ у петак почети са радовима користећи све капацитете, с циљем да се надокнади изгубљено вријеме. Што се рокова тиче, инсистирали смо да радови почну што прије, а то у овом случају значи за највише 48 часова - казао је градоначелник Петровић.

Представник компаније „Телефонија Видаковић", Велибор Видаковић, поручио је да је ова компанија искусна у обаљању свог посла, те да ће ангажовати све капацитете да процес одржавања јавне расвјете у Бијељини буде брз и ефикасан, дјелујући по претходно утврђеним приоритетима.

(БН) 

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Браво

23.03.2022 15:09

Хвала небесима. И градоначелнику. А свим писцима коментара, који су тврдили да је град освјетљен, желим да виде неку метрополу или бар град.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

23.03.2022 17:19

Наравно да није.Ја зивим 5 минута пјеске од центра града и пола улице није освјетљено.

Name

Глоговац

23.03.2022 17:23

Браво Љубиса ти си наса свјетлост,народ Семберије те воли.Не могу ти ови Додиковци брисати ципеле.

Name

Горан

23.03.2022 17:26

Све похвале за нашег градоначелника.

Name

Семберија

23.03.2022 16:29

Хвала насем градонацелнику!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мобинг

23.03.2022 16:30

Над јавном расвјетом и дошао крај Мобинг у дому здравља и дошао крај.

ОДГОВОРИТЕ