Скуп код Ердогана доказ како се неки брзо трансформишу

„Гледам и мислим се - лијепе ли су ове слике наших чланова Предсједништва који су отишли у званичну посјету Турској! Лијепо се тамо друже, па доручкују заједно, па се срдачно рукују и фотографишу… Брзо смо се трансформисали...", констатује Петровић.

Република Српска 14.03.2022 | 11:01
Скуп код Ердогана доказ како се неки брзо трансформишу

- Током састанка са Џаферовићем за који сам прозиван од политичких неистомишљеника, иза нас су биле обје заставе, и застава Републике Српске и застава Босне и Херцеговине, а јуче на састанку Додика, Џаферовића и Ердогана изгледа да су чланови Предсједништва, обојица били под једном заставом, и то заставом БиХ – поручио је Љубиша Петровић, градоначелник Бијељине коментаришући посјету Милорада Додика Турској.

„Гледам и мислим се - лијепе ли су ове слике наших чланова Предсједништва који су отишли у званичну посјету Турској! Лијепо се тамо друже, па доручкују заједно, па се срдачно рукују и фотографишу… Брзо смо се трансформисали, само пет мјесеци је прошло од званичне посјете Шефика Џаферовића нашој Бијељини, када сам проглашаван издајником, када су се сви политички неистомишљеници заједно са својим лажним профилима устремили ка порталима, давали изјаве, уста пуна национализма, србовања, патриотизма, запаљиве реторике, а сада шуш… Мислим се у себи напредовали смо…“  - поручио је Петровић. 

Поред званичника који су напредовали, каже Петровић, у Бијељини су напредовали и моји политички неистомишљеници јер нико од њих нема ништа ружно да искоментарише, све позитивно говоре, нико не критикује, осуђује, не вријеђа. 

„Драго ми је да се наш члан Предсједништва, господин Додик састао са предсједником Турске господином Ердоганом. Званичници и представници народа морају разговарати једни са другима не би ли се постигли договори за добробит свих нас. Стара је изрека - боље 100 година причати него један дан ратовати!  Састао сам се и ја као градоначелник Бијељине са господином Џаферовићем и да вратим вријеме уназад опет бих, ако ће тај разговор резултирати договором који ће донијети добро макар само и једном човјеку у Бијељини!  Ја нисам имао времена ни за кафу са Џаферовићем, али овдје је пао и заједнички доручак и она најбитнија разлика“, закључио је градоначелник Бијељине Љубиша Петровић. 

(БН)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Хмм

14.03.2022 13:28

Додик се окреце како вјетар дува сад овако сад онако

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реа!иста

14.03.2022 13:45

Додик је "сунцокрет"за свој интерес а не за интерес народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирослав Бојић

14.03.2022 22:07

Сјајан човјек,частан ,моралан,скроман,а тако много даје Бијељини и околини.Ех,даје више оваквих Петровића-гдје би нам био крај-наравно у позитивном смислу.Свако добро и срећу овом дивном човјеку,од свег срца желим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

333

14.03.2022 22:41

Свака цаст градоначелниче,право зборис,а то народ цијени.

ОДГОВОРИТЕ