Skup kod Erdogana dokaz kako se neki brzo transformišu

„Gledam i mislim se - lijepe li su ove slike naših članova Predsjedništva koji su otišli u zvaničnu posjetu Turskoj! Lijepo se tamo druže, pa doručkuju zajedno, pa se srdačno rukuju i fotografišu… Brzo smo se transformisali...", konstatuje Petrović.

Republika Srpska 14.03.2022 | 11:01
Skup kod Erdogana dokaz kako se neki brzo transformišu

- Tokom sastanka sa Džaferovićem za koji sam prozivan od političkih neistomišljenika, iza nas su bile obje zastave, i zastava Republike Srpske i zastava Bosne i Hercegovine, a juče na sastanku Dodika, Džaferovića i Erdogana izgleda da su članovi Predsjedništva, obojica bili pod jednom zastavom, i to zastavom BiH – poručio je Ljubiša Petrović, gradonačelnik Bijeljine komentarišući posjetu Milorada Dodika Turskoj.

„Gledam i mislim se - lijepe li su ove slike naših članova Predsjedništva koji su otišli u zvaničnu posjetu Turskoj! Lijepo se tamo druže, pa doručkuju zajedno, pa se srdačno rukuju i fotografišu… Brzo smo se transformisali, samo pet mjeseci je prošlo od zvanične posjete Šefika Džaferovića našoj Bijeljini, kada sam proglašavan izdajnikom, kada su se svi politički neistomišljenici zajedno sa svojim lažnim profilima ustremili ka portalima, davali izjave, usta puna nacionalizma, srbovanja, patriotizma, zapaljive retorike, a sada šuš… Mislim se u sebi napredovali smo…“  - poručio je Petrović. 

Pored zvaničnika koji su napredovali, kaže Petrović, u Bijeljini su napredovali i moji politički neistomišljenici jer niko od njih nema ništa ružno da iskomentariše, sve pozitivno govore, niko ne kritikuje, osuđuje, ne vrijeđa. 

„Drago mi je da se naš član Predsjedništva, gospodin Dodik sastao sa predsjednikom Turske gospodinom Erdoganom. Zvaničnici i predstavnici naroda moraju razgovarati jedni sa drugima ne bi li se postigli dogovori za dobrobit svih nas. Stara je izreka - bolje 100 godina pričati nego jedan dan ratovati!  Sastao sam se i ja kao gradonačelnik Bijeljine sa gospodinom Džaferovićem i da vratim vrijeme unazad opet bih, ako će taj razgovor rezultirati dogovorom koji će donijeti dobro makar samo i jednom čovjeku u Bijeljini!  Ja nisam imao vremena ni za kafu sa Džaferovićem, ali ovdje je pao i zajednički doručak i ona najbitnija razlika“, zaključio je gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović. 

(BN)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Hmm

14.03.2022 13:28

Dodik se okrece kako vjetar duva sad ovako sad onako

ODGOVORITE
Name

Rea!ista

14.03.2022 13:45

Dodik je "suncokret"za svoj interes a ne za interes naroda.

ODGOVORITE
Name

Мирослав Бојић

14.03.2022 22:07

Сјајан човјек,частан ,моралан,скроман,а тако много даје Бијељини и околини.Ех,даје више оваквих Петровића-гдје би нам био крај-наравно у позитивном смислу.Свако добро и срећу овом дивном човјеку,од свег срца желим.

ODGOVORITE
Name

333

14.03.2022 22:41

Svaka cast gradonačelniče,pravo zboris,a to narod cijeni.

ODGOVORITE