Тривић: Системски грешке направљене према борцима

Посланица ПДП у Народној скупштини Републике Српске Јелена Тривић казала је да истемски треба ријешити проблеме борачке популације.

Република Српска 09.03.2022 | 20:17
Тривић: Системски грешке направљене према борцима

Посланица ПДП у Народној скупштини Републике Српске Јелена Тривић казала је да истемски треба ријешити проблеме борачке популације.

"Системски су направљене грешке према борцима примјеном законског рјешења о правима бораца", казала је Тривићева, која је изнијела више примјера гдје се, како је навела, администрација огријешила о ове људе који су поднијели највећи терет стварања Републике Српске.

Тривићева је казала и да су спорне и уредбе које је влада доносила када су у питању борачке категорије становника.

Више у видео прилогу:

(БН)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Борац

09.03.2022 21:07

Браво Јецо! Све то лоповима дзабе прицати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сагитариус

09.03.2022 21:12

Љекарске комисије министарства које су вршиле ревизије инвалидности РВИ- РС, су перманентно и систематски вршиле пребацивање инвалида у ниже категорије, а све у намјери да се смање новћани износи плаћања инвалиднина. Стиће се дојам да је све ово рађено систематски и са намјером, а да је са више инстанце власти вршен притисак на комисије да се оваква пракса проведе до краја, како би се максимално смањили трошкови државе за ове намјене!! Ово је наравно веома тешко доказати, али је више него оћигледно, па просудите и сами ниво морала, поштења и карактера људи који су ућествовали у овим активностима!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

10.03.2022 05:23

Знају борци ко је гдје био и с ким је био. Али данас имате нових бораца који нису ни видјели Р од ратишта, а имају 2,3, 4 категорију. Има и бораца рањеника који се још лијече, а категорија су која нема уопште никаква права. И питање је колико их има са пост психо синдромом који нико не помиње. Сви који су били на првим линијама имају психо поремећај. Тзв Вијетнамски синдром. О томе нико не прича, а присутан је.

Name

Мрки

10.03.2022 13:39

Браво будућа преседнице.На изборима це борци бити уз тебе.

Name

Безбедњак

10.03.2022 18:00

Све је тачно али њихови симпатизери са лажним статусом нису ишли на ревизију.За то је најодговорнији Милуновић.