Маја Беровић за синову собу пукла 70.000 евра?!

Певачица Маја Беровић крајем фебруара постала је мајка дечака, ком су она и супруг одабрали име Лав. Маја се породила у Грацу, у луксузном апартману за који се спекулише да је платила чак 70.000 евра.

Забава 07.03.2022 | 21:52
Маја Беровић за синову собу пукла 70.000 евра?!

Како су медији писали, Маја је у породилишту имала посебну негу, фризера, шминкера, собу за медитацију и најстручније гинекологе, а за свог сина од рођења истиче да ће бити светски човек, да ће се школовати у престижним школама широм аустрије.

 
Maja Berović
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ

Међутим, Маја и њен супруг Ален ипак су одлучили да прва два месеца са бебом проведу у свом велелпном дому на Дедињу, који се процењује на више од милион евра.

"Маја и Ален су једва чекали да стигне принова, након скоро 17 година љубави, а како желе да им дете прво научи спрски језик, одлучили су да наредни период проведу у Србији. За реновирање Лавове собе дали су чак 70 хиљада евра, а поред скупоценог кревеца са балдахинима и месингом, осликавања зидова, посебних пречишћивача ваздуха, беби опреме марке 'Луј Витон', дечак ће имати и уникатна колица, каква поседује и ћерка светски познате ријалити звезде Кајли Џенер. Маја ће ангажовати и две дадиље, помоћ у кући, али и личног асистента, с обзиром на то да је Ален често на пословном путу, није лако имати приватан међународни бизнис", говори извор близак певачици и додаје:

Maja Berović
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ

"Већ након месец дана музичка звезда планира да се врати медијском небу, како је публика не би заборавила, јер од шминкерског бренда који је лансирала пре две године није профитирала како је очекивала. Мајина мајка је била веома разочарана чињеницом да она неће бити свакодневно са унуком, већ дадиље, јер као жена старог кова никоме не верује, како због крађа, тако и занемаривања детета", истиче извор близак Беровићевој.

(Курир.рс/Свет)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Упитник

08.03.2022 06:54

Има ли иједан пјевац на насим просторима да није музицка звијезда какве су то сад титуле?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

08.03.2022 08:13

Док је нас ´будала да овакве "естрадне умјетнице" плацамо...бит це њих јос висе....и када нас из Српске нестанемо. Весели се српски роде.

ОДГОВОРИТЕ