Одборници СДС у Фочи мјесецима били изложени притиску

Општински одбор СНСД у Фочи и његови функционер излажу већ мјесецима уназад одборнике СДС у овој општини политичкој тортури пресији и притиску из разлога што они не желе да ћуте и зато што указују на аномалије и проблеме.

Република Српска 04.03.2022 | 18:21
Одборници СДС у Фочи мјесецима били изложени притиску

Казао је ово Вукота Говедарица, члан Предсједништва СДС, коментаришући политичку ситуацију у овој општини која је кулминирала јучерашњим физичким обрачуном на сједници локалног парламента.

“Све ово што се јуче десило а кулминирало је једном парламентарном свађом и чарком која је у једном тренутку прерасла у један блажи физички обрачун. Ту између осталог треба ставити примједбу и на начин вођења ове сједнице од стране предсједника локалног парламента“, рекао је Говедарица данас у Фочи.

Он је казао да се одборници СДС у општини Фоча Огњен Бодирога и Милорад Костић због сукоба са другим одборником у локалном парламенту не могу третирати као да су покушали да изврше неко кривично дјело.

„Није ту било употребе ватреног оружја да би се тако третирали. Сматрамо да они нису ни требали бити задржавани у притвору наго да су само требали дати изјаву о овом што се десило. Не треба искључити у овом случају ни одговорност и друге стране“, истакао је Говедарица.

Он је изразио наду ће се напета ситуација у овој општини смирити и да се неће покушавати правити приче у којима се насилницима престављају они који су мјесецима били жртве.

(БН)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

ГТИ

04.03.2022 18:02

Па јел то разлог да се туку,подрзавате насиље

ОДГОВОРИТЕ
Name

Болница

04.03.2022 18:57

Бодироги је притисак у глави

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ком

04.03.2022 22:56

Ма да, кад опозиционари нападају и туку, онда су излозени висемјесецној некаквој тортури. А када ови са власти несто ураде, тразе се оставке по линији до Додика. Сви сте гадни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

05.03.2022 05:42

Браца Бодирога су најпостенији људи које знам!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неко

05.03.2022 06:16

Па ко им је идол није ни цудо

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјуро

05.03.2022 10:13

И трипили досад? Засто?

ОДГОВОРИТЕ