Odbornici SDS u Foči mjesecima bili izloženi pritisku

Opštinski odbor SNSD u Foči i njegovi funkcioner izlažu već mjesecima unazad odbornike SDS u ovoj opštini političkoj torturi presiji i pritisku iz razloga što oni ne žele da ćute i zato što ukazuju na anomalije i probleme.

Republika Srpska 04.03.2022 | 18:21
Odbornici SDS u Foči mjesecima bili izloženi pritisku

Kazao je ovo Vukota Govedarica, član Predsjedništva SDS, komentarišući političku situaciju u ovoj opštini koja je kulminirala jučerašnjim fizičkim obračunom na sjednici lokalnog parlamenta.

“Sve ovo što se juče desilo a kulminiralo je jednom parlamentarnom svađom i čarkom koja je u jednom trenutku prerasla u jedan blaži fizički obračun. Tu između ostalog treba staviti primjedbu i na način vođenja ove sjednice od strane predsjednika lokalnog parlamenta“, rekao je Govedarica danas u Foči.

On je kazao da se odbornici SDS u opštini Foča Ognjen Bodiroga i Milorad Kostić zbog sukoba sa drugim odbornikom u lokalnom parlamentu ne mogu tretirati kao da su pokušali da izvrše neko krivično djelo.

„Nije tu bilo upotrebe vatrenog oružja da bi se tako tretirali. Smatramo da oni nisu ni trebali biti zadržavani u pritvoru nago da su samo trebali dati izjavu o ovom što se desilo. Ne treba isključiti u ovom slučaju ni odgovornost i druge strane“, istakao je Govedarica.

On je izrazio nadu će se napeta situacija u ovoj opštini smiriti i da se neće pokušavati praviti priče u kojima se nasilnicima prestavljaju oni koji su mjesecima bili žrtve.

(BN)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

GTI

04.03.2022 18:02

Pa jel to razlog da se tuku,podrzavate nasilje

ODGOVORITE
Name

Bolnica

04.03.2022 18:57

Bodirogi je pritisak u glavi

ODGOVORITE
Name

Kom

04.03.2022 22:56

Ma da, kad opozicionari napadaju i tuku, onda su izlozeni visemjesecnoj nekakvoj torturi. A kada ovi sa vlasti nesto urade, traze se ostavke po liniji do Dodika. Svi ste gadni.

ODGOVORITE
Name

Marko

05.03.2022 05:42

Braca Bodiroga su najposteniji ljudi koje znam!

ODGOVORITE
Name

Neko

05.03.2022 06:16

Pa ko im je idol nije ni cudo

ODGOVORITE
Name

Djuro

05.03.2022 10:13

I tripili dosad? Zasto?

ODGOVORITE