Бизарни експеримент: Храниће се сировим (свежим) месом 78 дана!

Један млади американац храни се већ 40 дан само сировим месом у оквиру свог бизарног експиримента који је себи поставио да се живим (сировим) месом храни 78 дана!

Занимљивости 01.02.2022 | 15:34
Бизарни експеримент: Храниће се сировим (свежим) месом 78 дана!

А све због тога да види да ли ц́е преживети или евентулано зарадити тешко тровање храном ако буде јео сирово месо?!

Док су неки од нас покушавали да буду вегани, а више људи него икада се окрец́е вегетаријанским оброцима у покушају да помогну планети и спасу животиње – један корисник Инстаграма је отишао у супротном смеру.

Али како он наводи тврди својим пратиоцима и каже да се никада није осец́ао боље од када једе свеже сирово месо? Он се раније се хранио биљном исхраном, али је тврдио да је због тога патио од здравствених проблема пише Миррор

Уместо тога, он је тренирао свој стомак да вари ништа осим некуваног сировог (живог) меса, те да га користи уз сирово животињско млеко и сировим јајима. Тврди да су му омиљена (сирова) јела пилец́а прса, бифтек као и да је до сада успео да избегне тешко тровање храном .

<ифраме ид="инстаграм-ембед-0" цласс="инстаграм-медиа инстаграм-медиа-рендеред" срц="хттпс://www.инстаграм.цом/реел/ЦЗУyДКвФ8јО/ембед/?цр=1&в=14&wп=843&рд=хттпс%3А%2Ф%2Фзанимљивостидана.цом&рп=%2Фзанимљивости%2Фбизарни-експеримент-хранице-се-сировим-свезим-месом-78-дана.хтмл#%7Б%22ци%22%3А0%2Ц%22ос%22%3А2179%2Ц%22лс%22%3А1363.8999999999069%2Ц%22ле%22%3А1432%7Д" хеигхт="881" фрамебордер="0" сцроллинг="но" аллоwфуллсцреен="аллоwфуллсцреен" дата-инстгрм-паyлоад-ид="инстаграм-медиа-паyлоад-0" дата-мце-фрагмент="1">

 

Овакавим начином исхране младић ризикује да добије и зарази се Ешерихија коли бактеријом, салмонелом и шигелом.  Такође се суочава са осталим здравственим проблемима ако не буде јео воц́е и поврц́е, укључујуц́и здравствене проблеме попуз затвора, хемороида, па чак и скорбута!

Објављујуц́и фотографије од којих би се многима створилиа мука у стомаку како гризе сирово месо, овај човек је прикупио пратиоце на мрежи док чекају да виде ефекте његове бизарне исхране.?!

Његова Инстаграм страница @тхеравмеатекперимент има 63,6 хиљада пратилаца, а биографија инстаграма објашњава: “Једем сирово месо сваки дан док не умрем од бактерија!”

“Без жвакања, можете једноставно ставити кравље месо у уста и прогутати га. Прилично укусно, пола цене бифтека, вероватно ц́е бити недељни оброк уз бакалар.”објаснио је он.

На питање пратиоца како се осец́а, он је потврдио:<бр />“Добро, свиђа ми се до сада и немам разлога да престанем, али нема лудих промена у сваком случају“.

За оне који су забринути колико је његова исхрана ограничена, он је објаснио да повремено једе кромпир, пиринач и кувану пилетину.

<а хреф="хттпс://занимљивостидана.цом/">(Занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар