Довезени без свијести, један младић преминуо

Два младића довезена су јутрос у 7.35 сати у Дом здравља у Прозору у бесвјесном стању, а нешто касније један од њих је преминуо.

Босна и Херцеговина 30.01.2022 | 12:56
Довезени без свијести, један младић преминуо

Како преноси Дневни аваз, трагедија се догодила у мјесту Ковачево Поље код Прозора.

Како је потврђено из МУП-а Херцеговачко-неретванског кантона за поменути медиј, у Дом здравља Прозор су јутрос у 7:35 сати довезени 20-годишњи А.Ј. из Ковачевић Поља и И. М. из Горњег Вакуфа.

Нажалост, упркос напорима љекарског особља и реанимацији, И. М. није било спаса те је дежурни љекар констатовао смрт, док је А.Ј. превезен у мостарску болницу.

Управо су о томе полицију у Прозору обавијестили из Дома здравља, након чега је дежурни тужилац Тужилаштва ХНК са увиђајном екипом ПУ Коњиц изашла на лице мјеста.

Из Тужилаштва ХНК су за Аваз рекли да ће више информација имати касније.

"Наложена је обдукција смртно страдале особе, а предузимају се све неопходне истражне радње с циљем расвјетљавања свих околности", кратко је речено из Тужилаштва ХНК.

Према незваничним информацијама младићи су, након синоћњег изласка, преспавали у породичној кући, која највјероватније, припада А. Ј. Такође, шпекулише се да је до трагедије дошло највјероватније усљед тровања угљен моноксидом.

(Аваз/фото: РАМСКИ ВИЈЕСНИК)

Коментари / 0

Оставите коментар