Јапанци направили чипкасте боксерице за мушкарце?!

“Луди јапанци” опет су задивили свет “блесавим” изумом – комадом одеће! Јапански произвођач доњег веша Wацоал је лансирао је чипкасте боксерице за мушкарце за које се кажу да су и лепе, функционалне и удобне!?

Занимљивости 28.01.2022 | 16:36
Јапанци направили чипкасте боксерице за мушкарце?!

Чипкано доње рубље не звучи као најмужевнија ствар икада, али позната компанија за доње рубље Wацоал није само слепо ускочила у овај пројекат. У новембру прошле 2021.године, тестирали су воде овог ултра-нишног тржишта нудец́и Лаце Боxерс на јапанској платформи за цроwдфундинг Макуаке.

Компанија је знала да има победника када је њен производ за 1.090 одсто срушио свој скромни циљ групног финансирања од 300.000 јена (2.627,87 долара), зарадивши око 3,27 милиона јена (28.578,92 долара) у обец́ањима.

Лаце Боxерс је одмах ушала у производњу чипканог доњег мушког рубља – боксерица, а сада Вацоал нуди читаву линију мушког чипканог рубља која се састоји од седам боја.

Да би деликатан материјал који је чипка прилагодио мушкој клијентели, Wацоал је модификовао тканину, чинец́и је јачом и растегљивијом, иако се то није могло рец́и по цветним мотивима који украшавају доњи веш.

За чипкасте боксерице се каже да имају исту издржљивост као и обичне Wацоал мушке боксерице. Пажљиво обликован предњи део чипканог доњег веша је дизајниран да чврсто причврсти мушкост, чинец́и га удобним за дуготрајно ношење.

Wацоал описује своје нове чипкасте боксерице као лепе на изглед и функционалне, обезбеђујуц́и побољшану прозрачност, уз провидност материјала који повец́ава проток ваздуха.

Чипкасте боксерице су доступне у Wацоал онлине продавници  и на осталим онлине продавницама по цени од око 34 америчка долара.  То свакако није најприступачнији доњи веш који новац може да купи, али гламур није јефтин запамтите то!

 

 

Извор:Занимљивсотидана.цом

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Купаца ће бити

30.01.2022 14:01

Педеруше би се рекла на босанском

ОДГОВОРИТЕ