Japanci napravili čipkaste bokserice za muškarce?!

“Ludi japanci” opet su zadivili svet “blesavim” izumom – komadom odeće! Japanski proizvođač donjeg veša Wacoal je lansirao je čipkaste bokserice za muškarce za koje se kažu da su i lepe, funkcionalne i udobne!?

Zanimljivosti 28.01.2022 | 16:36
Japanci napravili čipkaste bokserice za muškarce?!

Čipkano donje rublje ne zvuči kao najmuževnija stvar ikada, ali poznata kompanija za donje rublje Wacoal nije samo slepo uskočila u ovaj projekat. U novembru prošle 2021.godine, testirali su vode ovog ultra-nišnog tržišta nudeći Lace Boxers na japanskoj platformi za crowdfunding Makuake.

Kompanija je znala da ima pobednika kada je njen proizvod za 1.090 odsto srušio svoj skromni cilj grupnog finansiranja od 300.000 jena (2.627,87 dolara), zaradivši oko 3,27 miliona jena (28.578,92 dolara) u obećanjima.

Lace Boxers je odmah ušala u proizvodnju čipkanog donjeg muškog rublja – bokserica, a sada Vacoal nudi čitavu liniju muškog čipkanog rublja koja se sastoji od sedam boja.

Da bi delikatan materijal koji je čipka prilagodio muškoj klijenteli, Wacoal je modifikovao tkaninu, čineći je jačom i rastegljivijom, iako se to nije moglo reći po cvetnim motivima koji ukrašavaju donji veš.

Za čipkaste bokserice se kaže da imaju istu izdržljivost kao i obične Wacoal muške bokserice. Pažljivo oblikovan prednji deo čipkanog donjeg veša je dizajniran da čvrsto pričvrsti muškost, čineći ga udobnim za dugotrajno nošenje.

Wacoal opisuje svoje nove čipkaste bokserice kao lepe na izgled i funkcionalne, obezbeđujući poboljšanu prozračnost, uz providnost materijala koji povećava protok vazduha.

Čipkaste bokserice su dostupne u Wacoal online prodavnici  i na ostalim online prodavnicama po ceni od oko 34 američka dolara.  To svakako nije najpristupačniji donji veš koji novac može da kupi, ali glamur nije jeftin zapamtite to!

 

 

Izvor:Zanimljivsotidana.com

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Kupaca će biti

30.01.2022 14:01

Pederuše bi se rekla na bosanskom

ODGOVORITE