Шаровић Додику: Бахатим нападима управо доказујеш своју немоћ

Када Додик крене са најприземнијим увредама и уличарским језиком знате да нема ништа паметно да каже и да се сувише запетљао у властите лажи и подвале. Вулгарним и бахатим нападима само доказујеш своју немоћ, поручио је Мирко Шаровић, предсједник Српске демократске странке одговарајући на личне прозивке Милорада Додика. 

Република Српска 15.01.2022 | 18:57
Шаровић Додику: Бахатим нападима управо доказујеш своју немоћ

„Нервоза и отворена агресија увијек су јасан знак слабости, немоћи и неспособности Додика да одговори на политички крах који је доживио и суноврат његове по Републику Српску погубне политике. Изузев ружних ријечи, отрцаних фраза о `издајништву` и примитивизма који је његов заштитни знак, ништа није рекао, објаснио нити демантовао. И узалуд му његов бахати рјечник, остао је дужан објашњења својих потеза и истину јавности“ – поручио је Шаровић.
 
Шаровић каже да Додик треба да одговори и то зашто као резултат његове политике имамо само пустошење Републике Српске и зашто смо постали свјетски случај, зашто смо створили бројне противнике, зашто смо све сиромашнији и зашто нас је све мање и мање?!

„Тачно је – Додик хоће да приватизује ХЕТ. Ни то није демантовао нити понудио аргументацију зашто улази у овај срамни аранжман?! Али нека зна да народ очекује одговоре. Протести слиједе и мораће се са тим суочити и он и његова политика. Додик напада јер не зна како да се извуче из своје ужасне личне  ситуације и политичког краха који је доживио и мисли да ће галамом у потпуности загушити здрав разум. Али мораће пред Народну скупштину Републике Српске ускоро и ту га чекамо“, поручио је Мирко Шаровић, предсједник СДС.

(БН)

Коментари / 12

Оставите коментар
Name

Боки

15.01.2022 18:30

Тако је Мирко. Доле Дудук лопов, лажов, издајник и проклетија. Више нас је. Готов је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АКЦИЈА

15.01.2022 19:16

Шаровићу, АКЦИЈА. Џаба шупља прича. Све си у праву, али ми то знамо и то си поновио хиљаду пута. Млаки сте са Додиком. Туците га његовим оружјем. Не видими да вас неко битан из МЗ подржава.

Name

Ре

16.01.2022 05:39

Већ сам био помислио да му је нешто рекао кад оно опет некаква изјава за јавност

Name

Валтер

15.01.2022 18:31

??????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош

15.01.2022 18:55

Ђубре једно, унисти нас и доведе до просјачког штапа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош

15.01.2022 18:56

Нико нас тако није разорио као Милорад Додик. Све је контаминирао и растурио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лопови услуга за услугу

15.01.2022 18:58

Хоце Додо да прода ХЕТ Федерацили тј. Своме другу Цовицу и ХДЗу . Он би продао и РС Али без његове лицне имовине а Цовиц би то купијо радо себи Али са новцем градјана Федерације. Лопов и лопови увјек изадје у сусрет. А Новалиц идé у пролог обадвојици лопова . Ста би са респираторима? Присутили се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

15.01.2022 20:15

Хидроелектране на Требишњици (ХЕТ) су основале д.о.о. ХЕ Дабар прије неколико година. 1954.године покренута је ова идеја и тек сад долази на реализацију. У ту сврху је ХЕТ покренула поступак емисије акција ради прикупљања новчаних средстава у сврху изградње ХЕ Дабар. Акције у првом кругу емисије акција могу купити само сада постојећи акционари ХЕТ-а јер је тако прописано Законом о привредним друштвима. Тренутно Република Српска преко Мјешовитог холдинга ЕПРС у ХЕТ-у има 65% акција а остатак имају разни фондови и ситни акционари. У складу са Законом о тржишту хартија од вриједности критеријум успјешности ове емисије акција је да се откупи најмање 60% акција из ове емисије, тако да када Република Српска откупи својих 65 % акција остали акционари не морају откупити свој дио јер ће опет бити успјешно извршена емисија тако да се неће ићи у други круг емисије акција. Тек би у другом кругу емисије акција могли да учествују и други заинтересовани инвеститори попу некога из Федерације БиХ али до тога неће ни доћи из напријед наведених разлога. Већи дио средстава је већ обезбијеђен за овај објекат јер је већ потписан уговор о кредиту са кинеском ЦЕXИМ банком и кад се изгради ХЕ Дабар то ће бити још једна хидроелектрана у власништву Републике Српске.

Name

!

15.01.2022 19:46

Е свака част Шаровићу! Зато и требаш да идеш у предсједништво! Браво!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

15.01.2022 20:09

Може,али као туриста,ако га БАКИР ПУСТИ.

Name

мира

15.01.2022 20:36

Дудук цим нема пара незна ста ради, добије другу памет

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ескобар

16.01.2022 17:29

Шта хоћете ја сам главни Баја ја вас преслушкивам све знам шта радите.

ОДГОВОРИТЕ