Šarović Dodiku: Bahatim napadima upravo dokazuješ svoju nemoć

Кada Dodik krene sa najprizemnijim uvredama i uličarskim jezikom znate da nema ništa pametno da kaže i da se suviše zapetljao u vlastite laži i podvale. Vulgarnim i bahatim napadima samo dokazuješ svoju nemoć, poručio je Mirko Šarović, predsjednik Srpske demokratske stranke odgovarajući na lične prozivke Milorada Dodika. 

Republika Srpska 15.01.2022 | 18:57
Šarović Dodiku: Bahatim napadima upravo dokazuješ svoju nemoć

„Nervoza i otvorena agresija uvijek su jasan znak slabosti, nemoći i nesposobnosti Dodika da odgovori na politički krah koji je doživio i sunovrat njegove po Republiku Srpsku pogubne politike. Izuzev ružnih riječi, otrcanih fraza o `izdajništvu` i primitivizma koji je njegov zaštitni znak, ništa nije rekao, objasnio niti demantovao. I uzalud mu njegov bahati rječnik, ostao je dužan objašnjenja svojih poteza i istinu javnosti“ – poručio je Šarović.
 
Šarović kaže da Dodik treba da odgovori i to zašto kao rezultat njegove politike imamo samo pustošenje Republike Srpske i zašto smo postali svjetski slučaj, zašto smo stvorili brojne protivnike, zašto smo sve siromašniji i zašto nas je sve manje i manje?!

„Tačno je – Dodik hoće da privatizuje HET. Ni to nije demantovao niti ponudio argumentaciju zašto ulazi u ovaj sramni aranžman?! Ali neka zna da narod očekuje odgovore. Protesti slijede i moraće se sa tim suočiti i on i njegova politika. Dodik napada jer ne zna kako da se izvuče iz svoje užasne lične  situacije i političkog kraha koji je doživio i misli da će galamom u potpunosti zagušiti zdrav razum. Ali moraće pred Narodnu skupštinu Republike Srpske uskoro i tu ga čekamo“, poručio je Mirko Šarović, predsjednik SDS.

(BN)

Komentari / 12

Ostavite komentar
Name

Boki

15.01.2022 18:30

Tako je Mirko. Dole Duduk lopov, lažov, izdajnik i prokletija. Više nas je. Gotov je.

ODGOVORITE
Name

AKCIJA

15.01.2022 19:16

Šaroviću, AKCIJA. Džaba šuplja priča. Sve si u pravu, ali mi to znamo i to si ponovio hiljadu puta. Mlaki ste sa Dodikom. Tucite ga njegovim oružjem. Ne vidimi da vas neko bitan iz MZ podržava.

Name

Re

16.01.2022 05:39

Već sam bio pomislio da mu je nešto rekao kad ono opet nekakva izjava za javnost

Name

Valter

15.01.2022 18:31

??????

ODGOVORITE
Name

Miloš

15.01.2022 18:55

Đubre jedno, unisti nas i dovede do prosjačkog štapa

ODGOVORITE
Name

Miloš

15.01.2022 18:56

Niko nas tako nije razorio kao Milorad Dodik. Sve je kontaminirao i rasturio.

ODGOVORITE
Name

Lopovi usluga za uslugu

15.01.2022 18:58

Hoce Dodo da proda HET Federacili tj. Svome drugu Covicu i HDZu . On bi prodao i RS Ali bez njegove licne imovine a Covic bi to kupijo rado sebi Ali sa novcem gradjana Federacije. Lopov i lopovi uvjek izadje u susret. A Novalic idé u prolog obadvojici lopova . Sta bi sa respiratorima? Prisutili se.

ODGOVORITE
Name

Milan

15.01.2022 20:15

Hidroelektrane na Trebišnjici (HET) su osnovale d.o.o. HE Dabar prije nekoliko godina. 1954.godine pokrenuta je ova ideja i tek sad dolazi na realizaciju. U tu svrhu je HET pokrenula postupak emisije akcija radi prikupljanja novčanih sredstava u svrhu izgradnje HE Dabar. Akcije u prvom krugu emisije akcija mogu kupiti samo sada postojeći akcionari HET-a jer je tako propisano Zakonom o privrednim društvima. Trenutno Republika Srpska preko Mješovitog holdinga EPRS u HET-u ima 65% akcija a ostatak imaju razni fondovi i sitni akcionari. U skladu sa Zakonom o tržištu hartija od vrijednosti kriterijum uspješnosti ove emisije akcija je da se otkupi najmanje 60% akcija iz ove emisije, tako da kada Republika Srpska otkupi svojih 65 % akcija ostali akcionari ne moraju otkupiti svoj dio jer će opet biti uspješno izvršena emisija tako da se neće ići u drugi krug emisije akcija. Tek bi u drugom krugu emisije akcija mogli da učestvuju i drugi zainteresovani investitori popu nekoga iz Federacije BiH ali do toga neće ni doći iz naprijed navedenih razloga. Veći dio sredstava je već obezbijeđen za ovaj objekat jer je već potpisan ugovor o kreditu sa kineskom CEXIM bankom i kad se izgradi HE Dabar to će biti još jedna hidroelektrana u vlasništvu Republike Srpske.

Name

!

15.01.2022 19:46

E svaka čast Šaroviću! Zato i trebaš da ideš u predsjedništvo! Bravo!

ODGOVORITE
Name

re

15.01.2022 20:09

Može,ali kao turista,ako ga BAKIR PUSTI.

Name

mira

15.01.2022 20:36

Duduk cim nema para nezna sta radi, dobije drugu pamet

ODGOVORITE
Name

Eskobar

16.01.2022 17:29

Šta hoćete ja sam glavni Baja ja vas presluškivam sve znam šta radite.

ODGOVORITE