Новакова потресна порука испливала у јавност!

Док се чека коначна одлука да ли ће најбољи светски тенисер Новак Ђоковић бити депортован из Аустралије или не, откривена је једна потресна Нолетова приватна порука.

Тенис 15.01.2022 | 18:28
Новакова потресна порука испливала у јавност!

Њу је открио - веровали или не Новаков највећи критичар у последње време, а човек који га сада због спорне ситуације у Мелбурну и брани можда и највише од свих аустралијски тенисер - Ник Кирјос!

Аустралијанац који је, када је видео шта његова држава ради најбољем играчу света, решио да стане у Ђоковићеву заштиту.

И, урадио је то и прошле недеље, у емисији "Без граница" у којој учествује са још два саговорника, а урадио је то и ове суботе.

У изнова фантастичном обраћању јавности, Кирјос је овом приликом открио и да му се Новак Ђоковић јавио путем Инстаграма.

-Новак ме је лично контактирао на Инстаграму и рекао "Хвала што се заузимаш за мене". Није баш очекивао да ћу од свих колега баш ја да изађем у медије и станем уз њега, започео је аустралијски тенисер са изношењем детаља из преписке са најбољим тенисером света.

А онда је Кирјос, који је тренутно у самоизолацији, јер се заразио коронавирусом, нагласио колико би Новак само волео да људи (пре свега у Аустралији) пробају да схвате шта се дешава, уместо да га стрељају без да се у разлоге за то упуштају.

-Ево, прочитаћу вам од речи до речи шта ми је Ђоковић о томе написао. Пише овако: "(Људи), пробајте да заправо схватите целу ситуацију, и да притом имате бар мало објективности, уместо да испалите одмах све метке. На томе (што си, Кирјосе, размислио о целој ситуацији) сам ти захвалан, открио је аустралијски тенисер, а преноси Метро.цо.ук

Курир спорт / Метро.ук

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

НР

15.01.2022 17:47

Рођени контраш Кирјос. Ипак хвала на подршци Нолету.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

15.01.2022 18:08

Тако је то у животу, лажни пријатељи перу руке , а они са којима смо имали хладан однос и неповјерење, покажу своју доброту.

ОДГОВОРИТЕ