Novakova potresna poruka isplivala u javnost!

Dok se čeka konačna odluka da li će najbolji svetski teniser Novak Đoković biti deportovan iz Australije ili ne, otkrivena je jedna potresna Noletova privatna poruka.

Tenis 15.01.2022 | 18:28
Novakova potresna poruka isplivala u javnost!

Nju je otkrio - verovali ili ne Novakov najveći kritičar u poslednje vreme, a čovek koji ga sada zbog sporne situacije u Melburnu i brani možda i najviše od svih australijski teniser - Nik Kirjos!

Australijanac koji je, kada je video šta njegova država radi najboljem igraču sveta, rešio da stane u Đokovićevu zaštitu.

I, uradio je to i prošle nedelje, u emisiji "Bez granica" u kojoj učestvuje sa još dva sagovornika, a uradio je to i ove subote.

U iznova fantastičnom obraćanju javnosti, Kirjos je ovom prilikom otkrio i da mu se Novak Đoković javio putem Instagrama.

-Novak me je lično kontaktirao na Instagramu i rekao "Hvala što se zauzimaš za mene". Nije baš očekivao da ću od svih kolega baš ja da izađem u medije i stanem uz njega, započeo je australijski teniser sa iznošenjem detalja iz prepiske sa najboljim teniserom sveta.

A onda je Kirjos, koji je trenutno u samoizolaciji, jer se zarazio koronavirusom, naglasio koliko bi Novak samo voleo da ljudi (pre svega u Australiji) probaju da shvate šta se dešava, umesto da ga streljaju bez da se u razloge za to upuštaju.

-Evo, pročitaću vam od reči do reči šta mi je Đoković o tome napisao. Piše ovako: "(Ljudi), probajte da zapravo shvatite celu situaciju, i da pritom imate bar malo objektivnosti, umesto da ispalite odmah sve metke. Na tome (što si, Kirjose, razmislio o celoj situaciji) sam ti zahvalan, otkrio je australijski teniser, a prenosi Metro.co.uk

Kurir sport / Metro.uk

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

NR

15.01.2022 17:47

Rođeni kontraš Kirjos. Ipak hvala na podršci Noletu.

ODGOVORITE
Name

Vuk

15.01.2022 18:08

Tako je to u životu, lažni prijatelji peru ruke , a oni sa kojima smo imali hladan odnos i nepovjerenje, pokažu svoju dobrotu.

ODGOVORITE