Цеца демантује Јелену: Не морам ништа да јој платим!

Након што је певачица Јелена Карлеуша објавила да је суд одбио тужбу певачице Светлане Ражнатовић против ње, те да је Ражнатовићка у обавези да јој плати трошкове, од адвоката Ражнатовићеве стигло је саопштење.

Забава 12.01.2022 | 23:14
Цеца демантује Јелену: Не морам ништа да јој платим!

- Светлана Ражнатовић не мора да плати трошкове и њена тужба у овом поступку је усвојена. Нису тачне информације које је објавила Јелена Карлеуша. Ражнатовић је поднела тужбу и усвојен је тужбени захтев против новина за шта је и тужила - наводи се између осталог у саопштењу певачице.

ФОТО: НЕМАЊА НИКОЛИЋ, ЗОРАНА ЈЕВТИЋ, ИНСТАГРАМ

У саопштењу се још наводи да је Цеца изјавила жалбу против ове пресуде у делу који се односи на Карлеушу, а да ће за остале информације сачекати завршетак овог поступка када ће се видети ко је у праву. Јелена Карлеуша објавила је делове пресуде у судском процесу са Светланом Ражнатовић уз тврдњу да је добила спор и да Цеца мора да јој плати 109.500 динара за трошкове парничног посрупка.

ФОТО: АТАИМАГЕС

Подсетимо, Јелена Карлеуша објавила је делове пресуде у судском процесу са Светланом Ражнатовић уз тврдњу да је добила спор и да Цеца мора да јој плати 109.500 динара за трошкове парничног посрупка.

- Да би испала жртва у очима јавности, Светлана Ражнатовић ме је тужила, а затим понижавала и вређала, како у судници, где ме је вербално нападала, па је реаговало и судско обезбеђење, тако и испред суднице где је настављала са увредама на мој рачун окупљеним новинарима које је уредно звала на свако рочиште. Ипак, ово је правна држава. Њена тужба је одбијена и мора да ми плати трошкове, као што видите. Мени је искрено пун к*рац више да се сама борим, да немам никог да ме заштити, да ме лоши стално нападају, да немам мира. Живот ми је прошао у паклу и пакао као што видите не стаје. Хоћу да правим велике концерте, албуме, не да моју снагу и фокус стално одузимају овакви - нагласила је Јелена Карлеуша уз закључак 'Још једна победа'.

(Курир Фото: Дамир Дервишагић)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Провала облака

13.01.2022 00:20

Сад ми је јасно што је изгубила. Какве провале јој изјављује адвокат...толико тешко признати да је одбијен тужбени захтјеву према Карлеуши? Добила неке новине, али није Карлеушу. Шта није истина? Јадно.

ОДГОВОРИТЕ