Ceca demantuje Jelenu: Ne moram ništa da joj platim!

Nakon što je pevačica Jelena Karleuša objavila da je sud odbio tužbu pevačice Svetlane Ražnatović protiv nje, te da je Ražnatovićka u obavezi da joj plati troškove, od advokata Ražnatovićeve stiglo je saopštenje.

Zabava 12.01.2022 | 23:14
Ceca demantuje Jelenu: Ne moram ništa da joj platim!

- Svetlana Ražnatović ne mora da plati troškove i njena tužba u ovom postupku je usvojena. Nisu tačne informacije koje je objavila Jelena Karleuša. Ražnatović je podnela tužbu i usvojen je tužbeni zahtev protiv novina za šta je i tužila - navodi se između ostalog u saopštenju pevačice.

FOTO: NEMANJA NIKOLIĆ, ZORANA JEVTIĆ, INSTAGRAM

U saopštenju se još navodi da je Ceca izjavila žalbu protiv ove presude u delu koji se odnosi na Karleušu, a da će za ostale informacije sačekati završetak ovog postupka kada će se videti ko je u pravu. Jelena Karleuša objavila je delove presude u sudskom procesu sa Svetlanom Ražnatović uz tvrdnju da je dobila spor i da Ceca mora da joj plati 109.500 dinara za troškove parničnog posrupka.

FOTO: ATAIMAGES

Podsetimo, Jelena Karleuša objavila je delove presude u sudskom procesu sa Svetlanom Ražnatović uz tvrdnju da je dobila spor i da Ceca mora da joj plati 109.500 dinara za troškove parničnog posrupka.

- Da bi ispala žrtva u očima javnosti, Svetlana Ražnatović me je tužila, a zatim ponižavala i vređala, kako u sudnici, gde me je verbalno napadala, pa je reagovalo i sudsko obezbeđenje, tako i ispred sudnice gde je nastavljala sa uvredama na moj račun okupljenim novinarima koje je uredno zvala na svako ročište. Ipak, ovo je pravna država. Njena tužba je odbijena i mora da mi plati troškove, kao što vidite. Meni je iskreno pun k*rac više da se sama borim, da nemam nikog da me zaštiti, da me loši stalno napadaju, da nemam mira. Život mi je prošao u paklu i pakao kao što vidite ne staje. Hoću da pravim velike koncerte, albume, ne da moju snagu i fokus stalno oduzimaju ovakvi - naglasila je Jelena Karleuša uz zaključak 'Još jedna pobeda'.

(Kurir Foto: Damir Dervišagić)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Provala oblaka

13.01.2022 00:20

Sad mi je jasno što je izgubila. Kakve provale joj izjavljuje advokat...toliko teško priznati da je odbijen tužbeni zahtjevu prema Karleuši? Dobila neke novine, ali nije Karleušu. Šta nije istina? Jadno.

ODGOVORITE