Гоца снимила акустични "Видовдан" и спрема албум потпуно другачији!

Гордана Гоца Лазаревић деценијама је популарна на нашој музичкој сцени, а сада се одлучила на промену правца у музици. Она је својом аутентичношћу и бојом гласа успела да опстане на естради, али је за Курир открила да је сада снимила песме у аранжману који воли да слуша годинама.

Забава 10.01.2022 | 20:24
Гоца снимила акустични "Видовдан" и спрема албум потпуно другачији!

Наиме, Гоца и н јен дугогодишњи пријатељ Зоран Стојановић прерадили су певачицин чувен хит "Видовдан", а њен син помогао јој је око екранизације акустичног Видовдана.

Gordana Lazarević, Goca Lazarević, Zoran Stojanović
ФОТО: КУРИР ПРИВАТНА АРХИВА

- Сазрео је тренутак да акустично и на други начин снимим ону музику коју сам одувек волела и слушала. Чаробни звуци композитора, аранжера и гитаристе Зорана Стојановића су ме инспирасали да на нови начин отпевам старе песме, како своје тако и других извођача бивше Југославије, али и руске и шпанске нумере. Спремамо се да издамо албум са акустично минималистичким извођењем ових песама, са латино енергијом и балканском душом. Обрада песме "Видовдан" и шпанске нумере " Па Тодо Ел Ано " већ су екранизоване и објављење у Захар Продукцији. Зоран и ја смо снимили још две песме, за које се чека видео монтажа. Ради се о мојој балади "Опасне ситнице" и песми "Жуте дуње" које ће публика моћи да чује у новом аранжману - рекла је Гоца за Курир.

koncert Ilde Šaulić, Goca Lazarević
ФОТО: ДРАГАНА УДОВИЧИЋ

(курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар