Мостар: Погинуо у рушевини трагајући за жељезом

Из рушевне зграде на мостарском Булевару данас је извучено беживотно тијело непознате мушке особе а до несреће је дошло у послијеподневним сатима након што се обрушио дио зида на њега и усмртио га.

Босна и Херцеговина 09.01.2022 | 15:34
Мостар: Погинуо у рушевини трагајући за жељезом

На терен су изашле екипе Хитне помоћи, полиције и ватрогасци који су испод урушеног материјала пронашли беживотно тијело.. 

"По дојави о обрушавању зида на терен је изашло пет возила ПВП Мостар, као и десет ватрогасаца", казао је дежурни из Професионалне ватрогасне постројбе града  Мостара. .

Како федерални медији пишу, несрећни  мушкарац је у рушевину ушао трагајући за старим жељезом. У тренутку када је  извукао дио жељеза из рушевина, на њега се обрушио зид који га је затрпао и усмртио.

Рушевна зграда један је од више десетака у рату оштећених објеката који 26 година након завршетка рата и даље стоје необновљени у самом центру Мостара.  

(Независне новине)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Деса

09.01.2022 15:46

Ево слике у какој дрзави зивимо. Борба за комад хљеба И изгубис зивот.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

09.01.2022 16:49

Баш сам мислио написати, зар у овако богатој и уређеној држави људи преживљавају на овакав начин, неки и не преживе ! Жао ми Човјека .

Name

ЖИКА Ж

12.01.2022 13:48

Дуни вјетре мало са Неретве, па растјерај лопове по Мостару (БиХ). Хоћемо живот а не умирање и гинење. Ко не може да обезбједи живот достојан човјека у овој држави нека иде са власти. Милораде, Бакире и Драгане, пустите Народ да ради и живи од поштеног рада, има за све.

Name

Каисеркроне

09.01.2022 17:49

Па зар у такву русевину свако мозе уци, и дјеца, зар то није оградјено? Изгледа да увијек трагедија мора да се догоди да би надлезни реаговали. Ах, да, опет смо код надлезности.

ОДГОВОРИТЕ