Несвакидашња туча у кафићу, конобар их закључао

Изласком на лице мјеста утврђено је, да је радник у угоститељском објекту, лице Ж.С. након 02.00 часа, закључао угоститељски објекат, а  остала четири лица су остала у просторијама објекта, гдје су конзумирали алкохолна пића, након чега је дошло до међусобне туче свих лица.

Република Српска 04.01.2022 | 13:02
Несвакидашња туча у кафићу, конобар их закључао

Полицијски службеници Полицијске управе Бањалука, 31.12.2021. године, лишили су слободе пет лица иницијала Ж.С., М.Ј., Д.В., А.З.Р. и А.З.Р. из Бањалуке, због нарушавања јавног реда и мира у већем обиму. 

Надлежној полицијској станици ПУ Бањалука, исте вечери око 04,00 часа, пријављено је, да је у угоститељском објекту у Бањалуци дошло до туче више лица. Изласком на лице мјеста утврђено је, да је радник у угоститељском објекту, лице Ж.С. након 02.00 часа, закључао угоститељски објекат, а  остала четири лица су остала у просторијама објекта, гдје су конзумирали алкохолна пића, након чега је дошло до међусобне туче свих лица.

Лица су подвргнута испитивању на присуство алкохола и опојних дрога у организму, којом приликом је код лица Ж.С. утврђено 0,83 промила алкохола у организму, код лица Д.В. утврђено је 2,34 промила алкохола у организму, код лица А.З.Р. утврђено је 1,21 промил алкохола у организму, код лица А.З.Р. 1,23 промила алкохола у организму и наведени је био позитиван на присуство опојне дроге „ТХЦ“ у организму и код лица М.Ј. 1,65 промила алкохола у организму, а наведени је одбио да се подвргне испитивању на присуство опојних дрога у организму. 

Лицу Ж.С. уручен је прекршајни налог због почињених прекршаја „Туча и физички напад“ и „Послуживање алкохолом“ а осталим лицима су уручени прекршајни налози због почињеног прекршаја „Туча и физички напад“ из области Закона о јавном реду и миру.

Такође, лицу Ђ.К. које је одговорно лице у наведеном угоститељском објекту уручен је прекршајни налог због почињеног прекршаја  „Пропуштање пријављивања нарушавања јавног реда и мира у угоститељском објекту“.

О догађају је обавијештен дежурни судија Основног суда у Бањалуци – Одјељење за прекршаје, саопштено је из Полицијске управе Бањалука.

(БН) 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Конобару Свака цас

05.01.2022 04:37

Конобара треба наградити јер је то добра идеја нек се бију сами са собом да не узнемиравају околину.

ОДГОВОРИТЕ