Градоначелник Нову годину дочекао са грађанима

Новогодишњу ноћ у Бијељини обиљежио је централни дочек на Градском тргу, гдје је наступила група “Гарави сокак”.  Уз бројне хитове весеље је трајало и послије поноћи.

Република Српска 01.01.2022 | 16:40
Градоначелник Нову годину дочекао са грађанима

Спектакуларним ватрометом и уз звуке “Гаравог сокака” Семберци су закорачили у Нову 2022. годину. Јавни дочек на Градском тргу изазвао је одушевљење свих генерација.

“Дочек је организован супер, мени се допада и очекујем од Нове године да буде боља, успјешнија и много здравља свима!”

“Послије толико година град је организовао нешто и види се да то прија многима, вријеме је послужило. Радујемо се Новој години и надамо се да ће бити боља и успјешнија од претходне.”

“Ја сам презадовољан овим изгледом града, након прошле године, народ је пожелио да се разоноди.”, само су неки од коменатра окупљених грађана.
За добру организацију побринуо се градоначелник Љубиша Петровић, који је са грађанима на Тргу, дочекао Нову годину.  

“Желим свим грађанима у Републици Српској и Бијљини и свим добронамјерним људима једну срећну Нову годину да их дочекамо још много у напретку!”, поручио је градоначелник Петровић

Славило се и у угоститељским објектима, који су били преплављени гостима из Српске и региона.

У новогодишњој ноћи ватрогасци и полиција нису имали много посла, а на почетку нове године, Бијељина је постала богатија и за једног дјечака. Прва беба у овом граду рођена је око сат и по послије поноћи.

(БН) 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Бањалуцанка

01.01.2022 17:00

ТАКО И ТРЕБА ГРАДОНАЦЕЛНИК ЗА ПОХВАЛУ СА СВОЈИМ НАРОДУМ ДА ДОЦЕКА НОВУ ПРОСПЕРИТЕТНИЈУ ГОДИНУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

01.01.2022 17:24

Брава,градоначелниче остани такав,ако се отуђиш од свога народа готов си ! Али види се да си домаћинско дете,све потиче из куће ! Види како су се секташи црвени осуђују и зато им је крај !

ОДГОВОРИТЕ
Name

данило

01.01.2022 18:54

добар овај градонацелник..

ОДГОВОРИТЕ