Gradonačelnik Novu godinu dočekao sa građanima

Novogodišnju noć u Bijeljini obilježio je centralni doček na Gradskom trgu, gdje je nastupila grupa “Garavi sokak”.  Uz brojne hitove veselje je trajalo i poslije ponoći.

Republika Srpska 01.01.2022 | 16:40
Gradonačelnik Novu godinu dočekao sa građanima

Spektakularnim vatrometom i uz zvuke “Garavog sokaka” Semberci su zakoračili u Novu 2022. godinu. Javni doček na Gradskom trgu izazvao je oduševljenje svih generacija.

“Doček je organizovan super, meni se dopada i očekujem od Nove godine da bude bolja, uspješnija i mnogo zdravlja svima!”

“Poslije toliko godina grad je organizovao nešto i vidi se da to prija mnogima, vrijeme je poslužilo. Radujemo se Novoj godini i nadamo se da će biti bolja i uspješnija od prethodne.”

“Ja sam prezadovoljan ovim izgledom grada, nakon prošle godine, narod je poželio da se razonodi.”, samo su neki od komenatra okupljenih građana.
Za dobru organizaciju pobrinuo se gradonačelnik Ljubiša Petrović, koji je sa građanima na Trgu, dočekao Novu godinu.  

“Želim svim građanima u Republici Srpskoj i Bijljini i svim dobronamjernim ljudima jednu srećnu Novu godinu da ih dočekamo još mnogo u napretku!”, poručio je gradonačelnik Petrović

Slavilo se i u ugostiteljskim objektima, koji su bili preplavljeni gostima iz Srpske i regiona.

U novogodišnjoj noći vatrogasci i policija nisu imali mnogo posla, a na početku nove godine, Bijeljina je postala bogatija i za jednog dječaka. Prva beba u ovom gradu rođena je oko sat i po poslije ponoći.

(BN) 

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Banjalucanka

01.01.2022 17:00

TAKO I TREBA GRADONACELNIK ZA POHVALU SA SVOJIM NARODUM DA DOCEKA NOVU PROSPERITETNIJU GODINU

ODGOVORITE
Name

Goran

01.01.2022 17:24

Brava,gradonačelniče ostani takav,ako se otuđiš od svoga naroda gotov si ! Ali vidi se da si domaćinsko dete,sve potiče iz kuće ! Vidi kako su se sektaši crveni osuđuju i zato im je kraj !

ODGOVORITE
Name

danilo

01.01.2022 18:54

dobar ovaj gradonacelnik..

ODGOVORITE