У Трнову убијена једна особа, три повријеђене

Једно лице убијено је рано јутрос у ловачком дому на подручју Трнова, а три су повријеђена, речено је у МУП-у Кантона Сарајево.

Босна и Херцеговина 19.12.2021 | 11:33
У Трнову убијена једна особа, три повријеђене

Убиство је извршено из ловачке пушке, а из кантоналног МУП-а су навели да је ухапшено лице чији су иницијали И.И. /68/ које се терети за убиство, преносе федерални медији.

Портпарол МУП-а Мирза Хаџиабдић је рекао да је један мушкарац рањен и превезен у Клинички центар гдје му је указана љекарска помоћ, а да су лакше повреде од крхотина стакла добили једно одрасло лице и дијете.

Према његовим ријечима, рањени мушкарац је у стабилном стању и задржан је на даљем лијечењу, а друго двоје је послије указане љекарске помоћ отпуштено из болнице.

Убиство се догодило у ловачком дому "Башци" у мјесту Делијаш.

О свему је упознат дежурни тужилац Кантоналног тужилаштва Кантона Сарајево који је изашао на мјесто догађаја и руководи увиђајем.

На терену су полицијски службеници Управе полиције МУП-а Кантона Сарајево, уз присуство овлаштених судских вјештака. Више информација по завршетку увиђаја.

(Срна/ фото: илустрација)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Зоом

19.12.2021 11:36

Пола државе постало ловци. Појачати порез на орузје за 10 пута, па коме је до орузја нека плати. Такође, појачати казне за оне који држе нелегално оружје. Саучешће породици.

ОДГОВОРИТЕ
Name

На залост

19.12.2021 13:10

Нетреба порез већ лекарска уверења се дају сваком пола ловаца има ПТСП или је пензиониссно са том дијагнозом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Татар

19.12.2021 18:22

Циљ насих владара је да нас је сто мање па ето све по плану иде