Морамо поштено и вриједно радити и градити

„Нема љепшег краја од овог. Све нам је Бог дао само морамо поштено и вриједно радити и градити. Морамо градити институције и показати како се одговорно управља новцем свих нас. Ништа неће бити исто“, истакао је Предојевић. 

Република Српска 24.11.2021 | 09:32
Морамо поштено и вриједно радити и градити

Представници ДНС, СДС и ПДП разговарали су са грађанима Омарске у препуној сали Друштвеног дома и истакли да Приједор нема луксуз да ико више оде из овог града и да сигурно може другачије.

Горан Предојевић, предсједник Градског одбора ДНС поручио је да има остварив план за развој Приједора и да је народ најважнија институција. 

„Нема љепшег краја од овог. Све нам је Бог дао само морамо поштено и вриједно радити и градити. Морамо градити институције и показати како се одговорно управља новцем свих нас. Ништа неће бити исто“, истакао је он. 

Драшко Станивуковић, градоначелник Бања Луке, рекао је да је суштинска борба, борба против криминала и корупције. Он је рекао да један човјек може да уради много ако има вољу. „Вјерујем у Горанову вољу и аутономију. Ја ћу га држати за ријеч“, рекао је Станивуковић.

Потпредсједник ДНС-а и предсједник ГО ДНС Бања Лука, Радислав Јовичић истакао је да Додик сваке године обећава грађанима Омарске да ће добити засебну општину и да му то личи на причу кад су Додика упитали гдје ће наћи паре које је обећао на неком састанку, а он одговорио да га обећање ништа не кошта.

Како је рекао Јовичић, од три конститутивна народа српски је најсиромашнији и борба СНСД није борба за Републику Српску већ за своје позиције. „Не насједајте на њихове приче о патриотизму“, поручио је.

Посланик ДНС у НС РС Александар Главаш истакао је да са СНСД нема будућности нити сарадње. Главаш је поручио да Приједор заслужује боље, да коалиција ДНС, СДС и ПДП функционише и да је изабрала најбољег заједничког кандидата те да ће 12. децембра сви бити у Приједору да помогну и да не дозволе да се деси крађа изборне воље грађана.

(БН)

Коментари / 15

Оставите коментар
Name

О мy Гот

24.11.2021 08:56

Тако је г Прдојевицу .Само рад и рад.Рад је створио цовјека. Рад побједјује.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бн тв

24.11.2021 11:41

Бог је створио човјека.

Name

ЖИКА Ж

24.11.2021 11:46

Докторе, ваша је побједа. Није побједа странака, већ човјека који живи од свог рада и то исто жели свим другим у граду Приједору. Нема дроге, нема криминала, нема крађе, нема непотизма, нема кредита са енормним каматама, нема дивље градње, нема инвеститора (шверцера са становима), нема бахаћења Милорадовог, нема дивљања цијена. Управо говори Вишковић премијер:лаже, лаже, лаже, јер он не зна ни празнике Репубчлике Српске.

Name

РЕ - ЖИКА Ж

24.11.2021 13:27

Е мој Жика, све што си набројао радио је ДНС задњих 15 година. Уништили тотално град, Приједор је назадовао у сваком смислу. Доста је више Мућка, Павића и осталих локалних кабадахија који се уграђују у сваки тендер и дијеле тал. ДОСТА!

Name

Добој

24.11.2021 19:11

Радити и градити? Да, ви замисљате како цемо ми то радити, а ви красти... е неце моци. Глас це добити онај ко први постави право питање медјународној заједници, а то је: Ко то лети насим небом и ста испуста из тих авиона? Ајмо, мангупи... ко смије то јавно да казе? Нико. Е Нико це и добити глас на следецим изборима.

Name

Етооо

24.11.2021 09:29

Од данас крецемооооо постенооо!! Ко јамио јамио!! Ехее а пљацка стољеца??????? Као појела маца! Прљави капитал од Русије до Србије ?! Ниста лргализовалии својим законима и лобирања бјелодвјетска са бјрлосвјетским хостаплеримy удрузени у хобозницу а народ бјези сам у Европууу!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједорцанин

24.11.2021 10:05

Мој Горане добар си цовјек али цес изгубии јер немас искрене коалциије. Нецес ни у свом селу побједити а ни у једној мјесној заједници видјецес

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједорцанин М.

24.11.2021 11:29

Ти.си комсија оцигледно у криминалу јер видим исте подрзавас ти би волио дрогераса на власти.Окупај се у ладној Сани да прогледас.

Name

Србо

24.11.2021 10:29

Хоће Миле дати општину ,кад обећа чврсто а и Козарац ће постати општина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прика

24.11.2021 11:15

Па Приједорцане,,,како то мозес прејудицирати и тврдити такве небулозе.Др.Предојевиц је Љекар,Приједорски орјентисан цовјек,једноставан и скроман...А И ДА СВЕ ТО НИЈЕ,МОЗЕТЕЛИ ВИ ЉУДИ СХВАТИТИ ДА БАР ПРИЛИКУ ТРЕБА ДАТИ ДРУГИМ И ДРУГАЦИЈИМ...ВИДИТЕЛИ ДА НАС ЈЕ ОВА СЕКТА ДОДИГОВА РАЗЈЕДИНИЛА,ДА БОРАЦКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ ВРСЉАЈУ,УМЈЕСТО ДА ЈЕДНУ ОРГ.ИМАМО,ЈАКУ КАО СТО СМО МИ БИЛИ ЈАКИ КАД ЈЕ ТРЕБАЛО,ДА СРБИ НИ У ЦРКВУ ВИСЕ НЕИДУ РАДИ БУРЛЕ И УСТАСКЕ УНУКЕ....ЉУДИ ДЈЕЦУ НАМ НЕПОВРАТНО РАСЕЛИСЕ,ПА У ЦЕНТРУ ПД ЊИХОВЕ ПОДГУЗНЕ МУВЕ КАБИЦИ,ВРХОВЦИ ИТД НЕКИ ПО 500КМ КВАДРАТ СРАНА ПЛАЦАЈУ,ЗЕМЉУ ЗА ПРАОНЕ И ЗГРАДЕ ОД ОПСТИНЕ СКОРО ДЗАБА УЗИМАЈУ...ДАЈТЕ ЉУДИ ДА ПОКУСАМО И ДРУГАЦИЈЕ

Name

Вријеме је суд

25.11.2021 08:36

Прилика се "мора" дати у опстим неприликама. Вецином су скромни, добонамјерни за интерес друства и обицно до функције, а после.....?!

Name

Приједор

24.11.2021 11:39

Доста је више љекара у политици. Држите се својих ординација.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А

24.11.2021 13:10

Возови су ишли дању ноћу кроз Подлугове, кроз Подлугове. И тако ево 26 година, како нам све обећавају шарене лаже. Ипак смо ми "мало" наиван народ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рамбо

24.11.2021 13:17

Тако је приједорчанине,доста доктора у политици!Бољи су дрогераши,секташи и кретени!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Васко

24.11.2021 13:20

Од кад је вама стало до народа? Само кад су избори шта сте до сад и толике год урадили за тај народ,вас треба све у....ом мотком чим позовате на неки скуп,вама је стало до ваши дзепова., Ето нам прилике придружимо се рударима у Сарајеву хајде опозиција шта се чека.

ОДГОВОРИТЕ