У Српској на власти скуп фракција СНСД са једним шефом

Према његовим ријечима, ово само још једном потврђује да владајућа коалиција и није никаква коалиција неколико суверених партнера, већ скуп фракција СНСД-а са једним шефом, Додиком.

Република Српска 23.11.2021 | 14:48
У Српској на власти скуп фракција СНСД са једним шефом

- Ништа више не потврђује тезу о томе да се Додик сјети националног интереса само када је то у интересу његове странке од чињенице да у тренутку када позива на национално јединство мјесто предсједника Народне скупштине препушта свом члану. Да му је искрено стало до јединства, у часу који он оцјењује критичним, Чубриловић Недељко) би био мјењан од стране неког из неке друге политичке странке . саопштио је предсједник ДНС-а Ненад Нешић.

„Држава то сам ја“ – рекао је давно Луј XИВ", каже Нешић и додаје да је ова реченица "звијезда водиља Милорада Додика који сања једнопартијски систем".

"Након што је Чубриловић пренио своја овлашћења на Шулића из СНСД по први пут у историји имамо да су на свим кључним функцијама у Републици Српској људи из исте партије", наводи Нешић.

Према његовим ријечима, ово само још једном потврђује да владајућа коалиција и није никаква коалиција неколико суверених партнера, већ скуп фракција СНСД-а са једним шефом, Додиком.

"А тамо гдје влада једноумље, идеје и напредак дижу руке и бјеже главом без обзира", констатује Нешић и додаје:

- Зато ми не смијемо дићи руке од борбе против овог ненародног режима. Опозиција на ову ситуацију треба да одговори сложно и јединственом листом на свим нивоима, коју чине суверени и равноправни партнери. Сљедеће године ћемо срушити Додиков сан о једнопартијском систему, у то сам увјерен. Народ Републике Српске добиће своју побједу. На наредним изборима бираће између своје дјеце и СНСД. Немају шансу!

- Предсједник Народне скупштине Републике Српске Недељко Чубриловић имао је у понедјељак лакшу хируршку интервенцију и налази се на постоперативном опоравку. Чубриловић је овлаштења пренио на потпредсједника НСРС Дениса Шулића.

Чубриловић је на основу Пословника Народне скупштине овластио је потпредсједника парламента Дениса Шулића да обавља послове из надлежности предсједнка Народне скупштине у вези са сазивањем колегијума, предсједавање сједницама парламента, укључујући и потисивање донесних закона и других аката

(БН)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

ЖИКА Ж

23.11.2021 14:06

Приједор је ослобођен 12 децембра 2021. године. Милораде отишао си у историју.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

23.11.2021 15:25

Потрудите се! Вријеме је да дођу бољи људи у Приједору, а у октобру идуће године и у Српској!

Name

Милорад

23.11.2021 15:27

Видимо се!!

Name

Татар

23.11.2021 14:24

А шта је са осталима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гога

23.11.2021 14:34

И ти си једна од фракција СНСД-а

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

23.11.2021 14:41

Он је и твој сеф. Шта се правиш паметан.Цела Република Српска зна за кога радиш и шта радиш. Проваљен си .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бране Добој

23.11.2021 16:10

Мој Нешићу, проваљен су давно, само нико неће да ти каже

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирослав

23.11.2021 17:02

Који је ово манипулатор, а када знам да је испао испод Додиковиг шињела ништа ме не чуди. Алу приваљен је, тако да но.проблем. Сада је опозиција орихватила његову игру .

ОДГОВОРИТЕ