Шакетање у кафићу у Посушју, има и повријеђених особа

Како се сазнаје, ради се о тројици браће која су се удаљили возилом Мерцедес ИМ (Имотских) регистрацијских ознака.

Босна и Херцеговина 21.11.2021 | 15:35
Шакетање у кафићу у Посушју, има и повријеђених особа

У ноћи с петка на суботу нешто иза поноћи избила је општа тучњава у центру Посушја, тачније у угоститељском објекту Вива, гдје је једна особа задобила теже тјелесне повреде, прелом ноге и потрес мозга, док је неколико особа лакше повријеђено, сазање портал <спан стyле="цолор: #3598дб;">ОТПОР.Медиа.

Како преноси тај портал, дошло је до великих нереда, нарушавања јавног реда и мира гдје је било “шакетања”.

Након што је телефонски стигла пријава у ПУ Посушје око 00.50х да је дошло до тучњаве у лоунге барр-у Вива, те да има повријеђених, припадници ПУ Посушје су изишли на мјесто догађаја и затекли велики број гостију испред бара, на цести.

Неред је већ престао, а главни изазивачи су побјегли. Брзом размјеном информација и опхођењем на терену те из изјава судионика дошли су до информације о коме се ради” – рекао је за портал ОТПОР.Медиа извор из МУП-а ЖЗХ.

Како се сазнаје, ради се о тројици браће која су се удаљили возилом Мерцедес ИМ (Имотских) регистрацијских ознака.

Недуго затим, нешто мало иза 1х, гранични полицајци на ГП Осоје су контролисали и издвојили Мерцедес у којем затечене двије особе за којима се трагало.

Браћа М.Г (р. 1991.) и Р.Г (р. 1993.) задржани су на прелазу до доласка припадника ПУ Посушје који су након доласка утврдили идентитет њих двојице, док трећег нису пронашли у возилу.

Спроведени су у ПУ Посушје. Након што је  утврђено како су управо они изазвали неред, лишени су слободе и задржани. У међувремену се такође сазнало да је власник споменутог објекта у којему је и избила туча М. М. теже повријеђен и превезен у Клиницки центар Мостар.

О свему томе извијештај је поднесен Тужилаштву ЖЗХ.

 

<ифраме срц="//www.yоутубе.цом/ембед/wХбРХааМЈММ" wидтх="560" хеигхт="314" аллоwфуллсцреен="аллоwфуллсцреен">

(БН)

.

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Ништа Чудно

21.11.2021 16:02

У мом Селу овако је сваку вече .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Урар

21.11.2021 16:14

Господски уз музику ??

ОДГОВОРИТЕ
Name

...

21.11.2021 17:34

Право освјежење за видјети џентлментско песничарење, а не кукавичко истресање рафала из калаша. Респект за момчадију!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мир

21.11.2021 20:32

Који простаци зар има и оваквих ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

БН

21.11.2021 20:59

20 агресивних насилних пијаних и дрогираних будала помножено са 1000км новчаних казни за кршење јавног реда и мира, јест једнако 20 000км у буџет. Плус, алко тестирањем и тестом на дроге, утврдило би се да ниједан није тријезан, па им треба одрезати јос по 1000км свима и по том основу. То вам је 40 000км у буџету, а и за надати се да би се бар понеко од тих балвана и опаметио бар мало. Шта ради полиција, да ли је ико од учесника туче приведен и санкционисан? Или је реакција полиције била типа ко им ј... матер нек се нађу послије па нек се јос јаче потуку и нек направе јос веће срање?! Питам због друга. Хвала

ОДГОВОРИТЕ
Name

А

21.11.2021 22:24

У позадини српски хитови свирају, како би се уз томпсонову подлогу макљали. Само напријед.

ОДГОВОРИТЕ