Естрада се опрашта од Мериме: Путуј са анђелима!

Певачица Мерима Његомир изгубила је битку са тешком болешћу у 69. години, а сада су се познате личности са естраде опростиле од ње.

Магазин 20.11.2021 | 13:38
Естрада се опрашта од Мериме: Путуј са анђелима!

Са великом тугом познати су писали последње поздраве певачици.

 

"Да ли је људи то могуће? Баш јуче сам јој послала две поруке од срца и рекли су ми да се не јавља никоме. Као да сам се опростила. Ово ми је све тако тешко пало. Милица њена ми се захвалила и одговорила да це ми се јавити Мерима чим јој буде боље, казе не може да прича. Требало је да се опростим јуче од ње, не могу да верујем. Пробудила сам се ноћас и сањам неку воду, увек кад сањам воду чујем несто лоше, нисам ни помислила да је то у вези Мериме. У кошмару сам. Била је диван човек, колега, увек је имала лепе речи за сваког. Нека јој је лака земљица и нека јој све најлепше буде тамо. Где год смо се виделе увек ме је од срца загрлила и уделила комплимент, није била шкрта. Саучешће породици од срца", рекла је Злата Петровић за Курир.

ФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

"Много ми је жао, ми смо до краја остали добри другари. Мерима је била добра мајка, велика уметница и човек, сјајна жена. Хтео сам да је позовем, али рекли су ми да је легла у постељу, да се бори и да не воли да је узнемиравају... Дивну децу је оставила иза себе, моје искрено саучешће породици!", рекао је Ера Ојданић за Курир.

"Са претешким срцем примам ову вест. На месту на ком је било пријателиство које је трајало више од 30 година и које је оставило невероватан траг у мом животу, сада зјапи празнина. Знам да нисам сама у овим осећајима туге и овом приликом изјављујем саучешће породици, пријатељима, колегама и свим људима на које је оставила неизбрисив траг. Почивај у миру драга моја Мерима и нека ти је вецна слава", рекла је Снежана Ђуришић.

Snežana Đurišić
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ТВ ПРВА

"У задње време остадосмо без много најбољих, Мерима је сигурно била део њих. Оставила је много иза себе, била је сјајан певач и много је урадила на афирмацији те праве музике. Била је мој велики пријатељ, била је сјајна и моје искрено саучешће ћерама, породици… Сви најбољи нас напуштају последњих година...", рекао је Мирослав Илић.

Miroslav Ilić
ФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

"Јаооо, је ли истина? Не мам речи, занемела сам! Биле смо баш добре. Велика душа, велики уметник! Недавно ми је одговорила на поруку и мислила сам и надала се да ће се заиста извући. Ово је баш превише, што се бар естраде тиче. Путуј са Анђелима најдража моја Мерима! Никад те тећу заборавити! Моје велико жаљење и најискреније саучешће предивној породици!", изјавила је Милена Плавшић.

"Драга Мерима, путујте са анђелима, саучешће породици", написала је Милица Тодоровић на Инстаграму.

"Страшно, немојте да причате! Немојте! Јаоо, моја Меримице, а ја ти шаљем порукице. Предосетила сам ја да је она у тешком стању. Јао, мајко моја рођена, мила мајка. Ја сам јој синоћ послала поруку, каже биће боље, имам поруке све. Јаоо, мајко моја. Још је питам је л' нашао Новак лек, читала сам о томе. Страшно сам потресена, не могу доћи к себи. Ове болести, језиво, више не знамо ко је на мети. После Маринка и сад Мериме, ја више нисам тотално нормално. Ми смо стасавали заједно на естради, намучена смо генерација. Питам синоћ њену ћерку, да ми казе како је, видим ја она ми пише са Мериминог броја, знала сам, предосетила сам… страхота, што се она намуцила… и она и Маринко, ту нема помоци, какво излечење...", рекла је Нада Топчагић за Курир.

Nada Topčaigić
ФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

И певач Иван Милинковић опростио се од Мериме потресним речима на инстаграм профилу.

-МЕРИМА, ДРАГА МОЈА ДРУГАРИЦЕ, ЧУВАМ ТЕ И ЧУВАЋУ ТЕ ОД ЗАБОРАВА У ИМЕ СВИХ ОНИХ ЛЕПИХ НАШИХ ПОРОДИЧНИХ ТРЕНУТАКА И ДРУЖЕЊА!

 
ПУНО СМО ТОГА ПРОШЛИ ЗАЈЕДНО, ТЕШКО МИ ЈЕ, ПРЕТУЖАН САМ !!! НАШ КОСМАЈ, КАКО СМО ПРИЧАЛИ ЈЕДНО ДРУГОМ, ОД ЈУТРОС У МОМ ОКУ ОДИШЕ СЕТОМ !
 
ОСТАВИЛА СИ ИЗА СЕБЕ, СВОЈУ ДИВНУ ДЕЦУ И УНУКЕ, ВЕЛИКУ КАРИЈЕРУ КОЈА ЈЕ ИСПИСАЛА СТРАНИЦЕ ИСТОРИЈЕ НАШЕ МУЗИКЕ!!!
 
ХВАЛА ТИ, МИР И СПОКОЈ ТВОЈОЈ ДУШИ!
 
ВОЛИ ТЕ ТВОЈ ИВАН!

(Курир.рс/БН)

Коментари / 0

Оставите коментар