Саша Ковачевић и чланови бенда враћени са границе

Саша Ковачевић доживео је непријатност при уласку у Немачку, а и наступ који је био заказан морао је да откаже.

Магазин 13.11.2021 | 21:53
Саша Ковачевић и чланови бенда враћени са границе

Како медији преносе, проблем је настао јер Немачка пооштрва мере против пандемије, а за улазак признају само Фајзер и Модерну, а сви чланови Сашиног бенда вакцинисани су кинеском вакцином коју Европска унија не признаје, иако су урадили антигенске тестове, а притом је Саша прележао корону и имао документ о томе, али безуспешно.

Саша и чланови бенда су се смрзавали у просторијама безцаринске зоне више од 16 сати.

- Нажалост, нови прописи које је донела држава Немачка у циљу спречавања ширења коронавириса, спречили су нас да вечерас будемо са вама у Кö клубу, у Дизелдорфу и због тога се наступ помера за неки следећи термин. Ми смо урадили све што је било до нас, провели смо и ноћ на аеродрому како бисмо добили дозволу за рад, али нажалост безуспешно. Кö клуб вечерас ради у уобичајеном термину, а ми се дружимо и певамо ускоро - саопштила је Сашина ПР службе.

(Курир)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Микс

13.11.2021 21:19

Па сваки човјек који путује у иностранство у вријеме короне провјерава мјере земље у коју путује и кроз коју путује. Не могу да вјерујем да музичари нису знали услове за улазак и боравак у Њемачкој.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кöлн

13.11.2021 21:24

Нека се у њемацкој слави Карневал, маса људи...ненормално у овој пандемији!!! То сто не признају кинеску нити руску вакцину, је исто тако ненормално!

ОДГОВОРИТЕ