Навијачки нереди у Мостару, тукло се педесет особа

До физичког обрачуна скоро педесетак особа дошло је данас око 14:30 код некадашњег мостарског Хотела Еро.

Босна и Херцеговина 13.11.2021 | 16:26
Навијачки нереди у Мостару, тукло се педесет особа

У сукобу је учествовало неколико десетина хулигана који су се тукли палицама и гађали каменицама, а интервенисала је полиција.

Шире мјесто сукоба је блокирано од стране полиције, а дошла је Хитна помоћ Мостар.

Како неслужбено сазнаје љесак једна особа хитно је превезена у болницу.

У ноћи са суботу на недјељу такође је на овом мјесту дошло до окупљања више десетина особа под надзором неколико патрола полиције.

Наводно су прво графит намјеравали цртати навијачи Вележа, да би данас на исти зид дошли навијачи Зрињског, пише Бљесак.инфо.

(БН  Фото:Бљесак.инфо)

 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Па

13.11.2021 15:53

Братство јединство казу ови ЕУРОПЉАНИ !!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ратко

13.11.2021 16:02

Полиција је требала да направи сири обруц око њих, да им подели орузје и бојеву муницију, да их пусте да се бију све док само један не остане а после и њега у прдекану. Ах заборавих, обавезно обезбедити дотур муниције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пссст

13.11.2021 16:11

Да се припрема ова туца знало се у граду али полиција није ниста предузела да би се ово спријецило.Многи данас у Мостару постављају питање да ли полиције уопсте ина у Мостару и коме она слузи.Зивјети данас у Мостару је врло опасно за сваког цовјека посто је ово и даље град слуцај који нема ниста од структура власти сто треба да воде један град.Под хитно Булеваром треба озидати зид да вец једном цијели свијет званицно зна да су то два града од престанка рата до данас.Ово је град двије наци странке које управљају у подјељеном граду.Ово сто сам написао је истина на срамоту свих градјана овога града који нису у стању скинути ове криминалце и злотворе.

ОДГОВОРИТЕ