Navijački neredi u Mostaru, tuklo se pedeset osoba

Do fizičkog obračuna skoro pedesetak osoba došlo je danas oko 14:30 kod nekadašnjeg mostarskog Hotela Ero.

Bosna i Hercegovina 13.11.2021 | 16:26
Navijački neredi u Mostaru, tuklo se pedeset osoba

U sukobu je učestvovalo nekoliko desetina huligana koji su se tukli palicama i gađali kamenicama, a intervenisala je policija.

Šire mjesto sukoba je blokirano od strane policije, a došla je Hitna pomoć Mostar.

Kako neslužbeno saznaje ljesak jedna osoba hitno je prevezena u bolnicu.

U noći sa subotu na nedjelju takođe je na ovom mjestu došlo do okupljanja više desetina osoba pod nadzorom nekoliko patrola policije.

Navodno su prvo grafit namjeravali crtati navijači Veleža, da bi danas na isti zid došli navijači Zrinjskog, piše Bljesak.info.

(BN  Foto:Bljesak.info)

 

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Pa

13.11.2021 15:53

Bratstvo jedinstvo kazu ovi EUROPLJANI !!!!!!!!

ODGOVORITE
Name

Ratko

13.11.2021 16:02

Policija je trebala da napravi siri obruc oko njih, da im podeli oruzje i bojevu municiju, da ih puste da se biju sve dok samo jedan ne ostane a posle i njega u prdekanu. Ah zaboravih, obavezno obezbediti dotur municije.

ODGOVORITE
Name

Pssst

13.11.2021 16:11

Da se priprema ova tuca znalo se u gradu ali policija nije nista preduzela da bi se ovo sprijecilo.Mnogi danas u Mostaru postavljaju pitanje da li policije uopste ina u Mostaru i kome ona sluzi.Zivjeti danas u Mostaru je vrlo opasno za svakog covjeka posto je ovo i dalje grad slucaj koji nema nista od struktura vlasti sto treba da vode jedan grad.Pod hitno Bulevarom treba ozidati zid da vec jednom cijeli svijet zvanicno zna da su to dva grada od prestanka rata do danas.Ovo je grad dvije naci stranke koje upravljaju u podjeljenom gradu.Ovo sto sam napisao je istina na sramotu svih gradjana ovoga grada koji nisu u stanju skinuti ove kriminalce i zlotvore.

ODGOVORITE