Фрајле кажњенње новчано у Хрватској јер су певале без радне дозволе!

Фрајле су прошлог викенда наступиле у хрватском месту Питомача, у Центру за културу "Драго Бритвић", и то без радне дозволе, због чега су све три чланице бенда санкционисане казнама између 900 и 1.300 евра.

Забава 09.11.2021 | 17:24
Фрајле кажњенње новчано у Хрватској јер су певале без радне дозволе!

Наташа МихајловићЈелена и Невена Буча направиле су сјајну атмосферу, па су публици засигурно остале у дивном сећању, али за њих три ноћ није прошла без непријатности.

Наиме, иако је Полицијска управа вировитичко-подравска упозорила да девојке не могу да добију потврду о пријави рада, те да самим тим не могу ни да наступе, организатор се оглушио и Фрајле су запевале.

Због тога је, наводи поменути хрватски медиј, полиција поднела оптужни предлог Прекршајном суду у Вировитици који се тиче закона о странцима.

Позвали су се на одлуку Министарства унутрашњих послова која је на снази од 18. априла ове године, у којој је назначено да извођачи не могу да добију потврду о пријави рада у објекту, већ се оне могу издавати (уз услове прописане законом о странцима) само ако се наступи одржавају на јавним површинама.

Певачице су казну морале да плате на лицу места.

(Новости.рс Фото: тхефрајле/Инстаграм)

Коментари / 0

Оставите коментар