Пет осумњичених за убиство полицајаца у Сарајеву

Комесар сарајевске полиције Нусрет Селимовић саопштио је данас да је пет особа особа осумњичено за убиство полицајаца Адиса Шеховића и Давора Вујиновића 26. октобра 2018. године.

Босна и Херцеговина 08.11.2021 | 13:03
Пет осумњичених за убиство полицајаца у Сарајеву

Указао је да је то наведено у посљедњој допуни извјештаја тужилаштву из 5. новембра ове године. Нагласио је да не може саопштити идентитет особа како се не би угрозила истрага.

Напоменуо је да је сарајевска полиција, осим са домаћим институцијама, током истраге сарађивала са надлежним институцијама земаља у регији, у Сједињеним Америчким Државама, Канади, Великој Британији, Француској и Њемачкој. Захвалио се америчкој, британској и француској амбасади у Босни и Херцеговини.

Селимовић је одбацио наводе да се унутар полицијских структура опструише истрага убиства полицајаца.

Подсјећамо, више полицијских агенција је 5. новембра извршило претресе на подручју Источног Сарајева у сврху расвијетљавања овог случаја. Тада је приведена и једна особа.

У везу са овим убиством доводи се и Александар Мацан за којег се претпоставља да је из Босне и Херцеговине побјегао у Шпанију.

(Клиx)

 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Рајко ВАСИЋ

08.11.2021 12:49

КАД ИСКРЕНО ЖЕЛИ, ПОЛИЦИЈА РИЈЕШИ СЛУЧАЈ ЗА ЈЕДАН ДАН.ТО што није ријешено говори да И У ОКВИРУ САМЕ ПОЛИЦИЈЕ ПОСТОЈЕ ОНИ КОЈИМА ТУ НИЈЕ МЈЕСТО.Потврђују то и случајеви МЕМИЋ и ДРАГИЧЕВИЋ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зато је и побјегао

08.11.2021 14:13

Ухапсите Александра Мацана и ријесите слуцај.Медјународна потјерница и ето га.Правда мора бити задовољена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ето

08.11.2021 14:33

Сада нам је јасно зашто је Савчић ћутао на све захтјеве бораца а знао је да је сваки оправдан и праведан.Зетове гријехе је неко држао у фијоци

ОДГОВОРИТЕ
Name

Појма немам

08.11.2021 15:02

Мој савчићу. Е, моји Борци несретни.

ОДГОВОРИТЕ